Dayz Resorts

1.1.14

Af: Anne-Vibeke Isaksen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

7 tips mod biltyve

Hele ferien kan blive ødelagt, hvis uheldet er ude og du får besøg af personer, der ikke kan kende forskel på mit og dit. Men der findes nogle få tips til, hvordan du kan gøre det lidt mere besværligt at være tyv.

Klik for større billede


1.
Efterlad aldrig personlige værdier i campingvognen, autocamperen eller bilen. Det kan være vigtige papirer, pas eller f.eks. vigtig medicin. Resten skal dækkes til og gemmes væk og helst i bagagerummet eller andre lukkede rum.

2.
Lad ikke bilen eller vogntoget stå på samme sted uden opsyn i længere tid. Kig hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Klik for større billede


3.
Parker hellere på en offentlig plads eller et sted hvor der er mange mennesker end et sted, hvor tyven kan tømme bil eller vogntog i fred og ro.

4.
Parkerer du autocamperen eller campingvognen inde i en by. Rul gardinerne ned og tænd radioen, så det lyder som om nogen er hjemme. Hvis det er aften så tænd for lyset.

5.
Selvom det er en varm sommerdag, så rul vinduerne helt op, inden du forlader bilen eller vogntoget. Brug hellere et par minutter på at lufte ud inden du kører, end...

6.
Hvis der overnattes på rastpladser, så forsøg at holde sammen med andre vogntog. Det øger sikkerheden.

7.
Køb en alarm til bilen eller tag Schæferhunden med.

NB: Den der med at blive hjemme er vi ikke med på :-)

Torre La Sal
Subaru
Tamarit Parc Resort
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt