Royal Caribbean

4.10.08

Af: Th.Sørensen Fotograf: RejseAvisen.dk
Bogmærk eller del
 

Sverige: Vilde oplevelser ved Isaberg

Hvad med et par friske dage i efterårsferien til smålandske Isaberg, kendt af mange danskere som Sydsveriges største skisportscenter?

Klik for større billede


Københavns nærmeste Alper, omtales Isaberg også kærligt, men her i efteråret er der endnu tid til at den første sne lægger sig over den bakkede smålandske naturperle. Alligevel er her masser at tage sig til, og i de danske skolers efterårsferie – uge 42 – er Isaberg altså ikke klædt i hvidt – men til gengæld rødt og hvidt – for så kaldes der nemlig til danskeruge, hvor der er masser af danske instruktører på plads for at lede slagets gang i et ugeprogram, der er spækket med aktiviteter.
Mandag gælder det skattejagt, tirsdag og torsdag forskellige fælles aktiviteter i sportshallen, onsdag handler det om fiskeri og ridning, og fredag trækkes hestene af stald nok engang.

Udover de mange arrangerede aktiviteter for Isabergs danske gæster giver efterårsdagene mulighed for også at prøve kræfter med golf, ligesom vandre- og cykelture i det skønne naturområde hører med til favoritterne.

Small Danish Hotels
Outwell
Alan Rogers - Bella Italia
Suncharter
Alan Rogers - CaAlan Rogers - Barricata
Swarowski