Nyhedsbrev fra RejseAvisen.dk 09/10

Hej

Så er der igen nyt fra RejseAvisen.dk

Vi lægger nye rejseartikler på hver eneste dag og har netop startet endnu en sæson på dk4 med rejseprogrammer fra hele verden. Mandag aften er "rejse-aften" på dk4.

Har du et godt tip til et rejseprogram, så send en mail til info@RejseAvisen.dk.

I dette nyhedsbrev kommer vi også verden rundt.
Anne-Vibeke Rejser: Krakow, Polen - premiere den 6.9. kl.21.30

Anne-Vibeke Isaksen, der til daglig er chefredaktør på www.RejseAvisen.dk, er denne gang rejst til Polens smukkeste by, Krakow. Turen foregår i bus sammen med ca. 50 danskere.

Læs mere her
Egypten: Mellem ørkenbjerge og rokker i Sharm el Sheikh

Vi ligger med røven i vandskorpen. I bogstaveligste forstand. For saltet i det krystalklare Røde Hav gør det næsten umuligt at drukne. Under os udspiller der sig en forunderlig verden. Små og store fisk i fascinerende former og farver.

Læs mere her
Danmark: Blåvand i efterårets farver

Blåvand ligger helt ude vestpå, lidt nord for Esbjerg, og om efteråret har stedet sin helt egen charme. Det er muligt at cykle på mountainbike i skovene, at ride på strandene, at søge rav i strandkanten, at spise god mad, eller lade sig forkæle i wellness og selvfølgelig bare at gå gode, lange ture ved stranden. Tag med til Blåvand når efteråret falder over Danmark.

Læs mere her
Østrig: Vandreferie i Bad Gastein med Senior Aktiv

Bækken klukker lifligt mellem stenene på bjergskråningen. Kobjælderne klimter og bierne summer i den blomstrende lyng. Modne, saftige blåbær og søde skovhindbær frister. Men her er også rivende floder og frådende vandfald. Vi er i Gasteinerdalen i Salzburger Land.

Læs mere her
Sverige: Klippefyldt natur tæt på Danmark

Kullen - den halvø, der stikker sin klippefyldte spids ud i Kattegat nord for Helsingborg - er et yndet rejsemål for mange danskere. Især om sommeren udvikler hovedbyen Mölle sig til noget af et turistinferno.

Læs mere her
Apollo Rejser: Stjernekok anbefaler restauranter

Thomas Rode, direktør og køkkenchef på Michelinrestauranten Kong Hans i København, har indgået et samarbejde med Apollo Rejser. Den kendte køkkenchef rejser rundt til udvalgte Apollos rejsemål og identificerer de bedste, lokale restauranter, hvorpår Apollos gæster får serveret godbidderne på et sølvfad.

Læs mere her
Kør-selv-ferie: Gode råd til kørsel i tunneller i Europa

En ny test, som de europæiske bilklubbers testsamarbejde EuroTAP har foretaget i foråret 2010 viser at sikkerheden i de europæiske tunneller bliver bedre. Testen er foretaget på 26 tunneler fordelt over 13 lande.

Læs mere her
Danmark: Vandreture omkring Henne Strand, Vestjylland

Den umiskendelige duft af harpiks og nedfaldne nåle fra de krogede vindblæste bjergfyr, samt lyngen som står spredt i det fine sand, minder os igen om, at vi er i Vestjylland.

Læs mere her
RejseAvisen.dk i samarbejde med Travelmarket

RejseAvisen.dks brugere kan fremover bruge Travelmarket.dks rejsesøgemaskine til at finde rejser.

Læs mere her


Venlige hilsner fra
Anne-Vibeke Isaksen og resten af teamet bag RejseAvisen.dk.

Bliv Fan af RejseAvisen.dk på Facebook

Danskerne sætter igen nye rekorder for brug af internet og det er i den grad FACEBOOK, der er med til at styrke disse tal.

RejseAvisen.dk er der selvfølgelig også.


Klik her for at mere
Ønsker du IKKE flere emails fra RejseAvisen.dk?