Nyhedsbrev fra RejseAvisen.dk 11/10

Hej.
Skiferie, byferie, charterferie om vinteren og krydstogter – det er helt op til dig, men på RejseAvisen.dk kan du finde masser af inspiration til de forskellige ferieformer.

Her har du en appetitvækker på noget af det som vi skriver om lige nu.
Husk vi bringer nye artikler hver dag.

RejseAvisen.dk har sit eget program på dk4 hver mandag aften kl. 21.00 – husk at se Rejsemagasinet.

God fornøjelse.
NetTv på RejseAvisen

Husk du altid kan se nyeste videoklip fra diverse Tv-programmer på dk4 under NetTv. Lige nu kan du se de dugfriske videoer fra Gardaøsen, Lissabon og Sverige.

NetTv alle kan se
Sverige: Ægte julestemning på de skånske julemarkeder

Skåne har stemningsfulde og traditionsrige julemarkeder på mange forskellige steder. Der er julemarkeder blandt dyrene i dyreparken, på en gammel skole, i en stald og selvfølgelig i byerne og på mange af de pragtfulde slotte.

Læs mere her
Australien: Victoria-tidens charme i en gammel sporvogn

En kulinarisk oplevelse til akkompagnement af operasang og Melbournes seværdigheder fra en anden vinkel ved en tur med The Colonial Tramcar Restaurant.

Læs mere her
Kroatien: Campingferie i Dubrovnik, Adriaterhavets Perle

Dubrovnik er som andre byer langs Dalmatiens kyster grundlagt på grund af handel langs kysten. I det 7. århundrede bar den navnet Ragusa. Gennem århundreder var byen en uafhængig byreprublik, som havde udstrakte handelsforbindelser til det sydlige Europa og hele Middelhavsområdet.

Læs mere her
Viktors Farmor: Rejsekataloget 2011, spækket med inspiration

Viktors Farmor WorldWide Expeditions har speciale i kultur- og naturrejser, med ca. 180 grupperejser fordelt på 54 lande hvert år. Der rejses i små overskuelige grupper på mellem 10 og 20 gæster. Derudover er der på alle rejserne dansk rejseleder samt lokale engelsktalende guider med specialkendskab til rejsemålet.

Læs mere her
Danmark: Mad med manér på Bornholm

Pragtfuld natur, fortræffeligt solskinsvejr, excellent befolkning, uovertruffen mad - kortsagt vi er taget til Bornholm. Allerede ved indsejlingen med færgen fra Bornholmstrafikken i Rønne Havn lyser øen os i møde med byens røde tage.

Læs mere her
Frankrig: Verdens største skiområde

Frankrig råder over meget varierede skisportssteder, moderne eller traditionelle, store eller små, til unge eller familier, store sammenhængende skiområder og originale after-ski aktiviteter, alle klar til at tage imod danske ski-entusiaster.

Læs mere her
TV PÅ dk4

Tv: ClubCamping – Gardasøen

I dette afsnit af ClubCamping skal vi besøge Camping Family Park Altomincio, der ligger lige syd for Gardasøen i Italien.

Premiere den 1.11. 2010 kl. 22.00

Læs mere her
Tv: Rejsemagasinet (19/10) – Autocamperferie i Danmark

En ferie i autocamper er forbundet med ultimativ frihed. Med et mobilt hjem på hjul har man hele Europa liggende for sine fødder. Autocamperne er i dag spækket med luksus. På en måde hvor man i bund og grund ikke er afhængig af f.eks. campingpladsernes mange faciliteter.

Sendes 1.11. 2010 kl. 21.00.

Læs mere her


Venlige hilsner fra
Anne-Vibeke Isaksen og resten af teamet bag RejseAvisen.dk.

Husk hvis du har nyheder eller tips til vores tv-programmer, så send en mail til info@RejseAvisen.dk
Ønsker du IKKE flere emails fra RejseAvisen.dk?