Nyhedsbrev fra RejseAvisen nr. 5/11

Hej

Så er det igen blevet tid til nyheder fra www.RejseAvisen.dk. Det er portalen, der giver rejseinspiration til mere end 70 lande og står bag rejseprogrammerne "Rejsemagasinet" og "Anne-Vibeke Rejser", der sendes hver mandag aften kl. 21 og 21.30 på dk4.

Vi kan byde velkommen til foråret og en masse spændende rejser. Glæd dig også til masse af rejseinspiration i Tv. Denne måned kan du både opleve Kroatien og Californien.

Ja det var en aprilsnar... "dk4 forlanger Anne-Vibeke går på slankekur".
For dig som ikke så den klik her:
www.rejseavisen.dk
Tv premiere den 4. april på dk4

Rejsemagasinet – Kroatien, sendes kl. 21.30:
Rejsemagasinet sætter denne gang fokus på tre spændende destinationer og ferieformer i Kroatien: Camping på Istrien, Øhop i Adriaterhavet og storbyferie i Zagreb og Dubrovnik.

Anne-Vibeke Rejser - Henne Strand, sendes kl. 22.00:
I dette rejseprogram besøger Anne-Vibeke Isaksen den skønne ferieby Henne Strand, der ligger helt ud til Vesterhavet.

ClubCamping – Ardeche, Sydfrankrig, sendes kl. 22.30:
I dette program skal vi besøge to børnevenlige campingpladser i Ardèche-regionen i det sydlige Frankrig.

Se alle sendetiderne her
Danmarks første camping App - nu også til Android

Danmarks første Camping Applikation til Android er nu klar. Den hedder CAMPING DENMARK og er en komplet guide over alle danske campingpladser direkte på din Smartphone - og så er den gratis.

Læs mere her
Nyhed: Flat-beds på fly mellem København og New York

Alle, der flyver på Continentals BusinessFirst-klasse fra København til New York, kan nu nyde flyveturen i de nyinstallerede flat-beds, hvor sædet kan slås 180 grader ned.


Læs mere her
USA: Oplev USA fra en Harley

Som det første danske rejsebureau er det lykkedes Profil Rejser at etablere et samarbejde med amerikanske California Sunriders. Det gør, at danskere med benzin i blodet nu kan kaste sig over nogle af verdens mest attraktive motorcykelrejser med ægte amerikanske bikers som guides.

Læs mere her
Handicappet på ferie: Handi-Travel-Info kan hjælpe på vej

Med et handicap af den ene eller anden art, kan det være en ufordring at finde den rigtige destination med de rigtige overnatningsmuligheder og forhold til lige præcis dit handicap.

Læs mere her
Jesperhus: Hele familiens fristed

I det nordvestlige hjørne af Danmark finder man Jesperhus, der med sin berømte blomsterpark og kæmpestore ferieresort er hele familiens legeplads.

Læs mere her
Etiopien: De ukendte skatte (4/4) på Afrikas Horn

Igen er vi tidligt på færde og igen har vi en smuk køretur gennem den fascinerende Tigray-region, inden vi tidligt på formiddagen besøger det hedensk tempel i Yeha - Månetemplet - fra den første civilisation man kender til i Etiopien omkring år 600 f. Kr.

Læs mere her
Danmark: Slotte og herregårde i samarbejde med Danske Kroer & Hoteller

1. januar 2011 blev 7 slotte og herregårde, som tilbyder overnatning, medlemmer af Danske Kroer & Hoteller. Målet er at nå 10 medlemmer i foråret 2011.

Læs mere her


Venlige hilsner fra
Anne-Vibeke Isaksen og resten af teamet bag RejseAvisen.dk.

Husk hvis du har nyheder eller tips til vores tv-programmer, så send en mail til info@RejseAvisen.dk
Ønsker du IKKE flere emails fra RejseAvisen.dk?