Nyhedsbrev fra RejseAvisen nr. 11/11

Hej

Så er der igen nyheder fra RejseAvisen.dk. Husk det også er her på portalen du kan følge med i Tv-programmerne om rejser på dk4 hver mandag aften fra kl. 21.00 og hvis du ikke når at se dem der, så følg med på Net Tv: www.rejseavisen.dk.

Husk det også er på RejseAvisen.dk du kan finde billige rejser året rundt: www.rejseavisen.dk

God fornøjelse!
Mød RejseAvisen.dk på FACEBOOK

Danskerne sætter igen nye rekorder for brug af internet og det er i den grad FACEBOOK, der er med til at styrke disse tal. Bliv fan af RejseAvisen.dk og læs de vigtigste rejseberetninger, samt alt om Tv-programmerne på dk4.


Bliv fan her
Canada: 10 ting man bør se i Toronto

Toronto er en spændende storby, med mange muligheder for oplevelser og kultur. Byen er et rigtig godt alternativ til andre storbyer, med gode shoppingmuligheder, et rigt kulturliv og spændende etniske kvarterer. RejseAvisen.dk har samlet en liste over 10 ting man bør se, når man kommer til byen.

Læs mere her
Polen: Byvandring i det klassiske Warszawa

Bygningerne i den gamle bydel er i virkeligheden ikke særlig gamle. Efter den totale ødelæggelse, hvor nazisterne smadrede 85% af byens huse under 2. verdenskrig, blev det klassiske centrum omkring den gamle markedsplads påbegyndt genopført umiddelbart efter krigens afslutning i den oprindelige stil fra det 17. til det 19. århundrede, og stod helt færdigt i 1963.

Læs mere her
Ny DVD: Anne-Vibeke Rejser - Brandenburg

Nu kan du købe DVDen fra Anne-Vibekes rejse til Brandenburg - der er en af de 16 tyske delstater. Det ligger i den østlige del af landet – hele vejen rundt om hovedstaden Berlin – og frem for alt ikke ret langt fra Danmark.
Undervejs taler Anne-Vibeke med masser af spændende tyskere, der fortæller om det naturskønne Brandeburg.

Læs mere her
Frankrig: Luchon, indgangen til Pyrenæerne

Sagnet fortæller at en romersk soldat med læsioner på sin arm opdagede den helbredende effekt af noget terminalvand, da han dyppede sin arm ned i det og armen efter nogen tid blev rask igen.

Læs mere her
Malaysia: Putrajaya, en mønsterby med visioner

Putrajaya er en fremtidssikret by, som blev udtænkt for godt 15 år siden og bygget for at aflaste Malaysias hovedstad Kuala Lumpur - og indbyggerne har stadig god plads.

Læs mere her
Tv premiere de to første uger i oktober dk4

Rejsemagasinet - Vinterferie tips

Anne-Vibeke Rejser – Orsa Grönklitt

På tur til - The Beatles' Liverpool

Danish Travel Awards

På billedet ses Thomas Uhrskov, der gæster Anne-Vibeke i Rejsemagasinet.Se alle sendetiderne her


Venlige hilsner fra
Anne-Vibeke Isaksen og resten af teamet bag RejseAvisen.dk.

Husk hvis du har nyheder eller tips til vores tv-programmer, så send en mail til info@RejseAvisen.dk
ANNONCE ANNONCE ANNONCE

Find og book din rejse på RejseAvisen.dk

RejseAvisen.dk og TravelMarket har indgået samarbejdet således at du finder den bedste ferie til din bedste priser. Der er masser af tilbud og muligheder.

Find billige rejser her
Ønsker du IKKE flere emails fra RejseAvisen.dk?