Cykelferie i Danmark l Rafting i Tyskland l Rejs til Nordkorea l Charterrejse til Madeira

Hej.
Så kom det gode vejr endelig til Danmark. Har du og familien allerede besluttet hvor ferien går hen i år, eller er der stadig overvejelser? Der er mange ferieformer og destinationer, og det kan være svært. Vi håber dette nyhedsbrev kan være til at inspirere til næste ferie.

Denne gang kan du bl.a. få inspiration til cykelferie i Danmark med telt i bagagen, om rafting i Tyskland, og om Bravo Tours rundrejse til Nordkorea. Læs også om charterferie til Madeira.

Læs også om de to nyeste Tv-rejseprogrammer der får premiere den 7.5. fra kl. 21.00 på dk4.
Danmark: Med cykel og teltcamping i det sydfynske

Danmark er et af verdens mest cykelvenlige lande. Der er mig bekendt ikke lavet nogen statistisk undersøgelse på dette, men med flere tusind kilometer i benene på danske og udenlandske cykelstier, er jeg ikke i tvivl. Denne gang står Det Sydfynske Øhav for tur.

Læs mere her
Bravo Tours: Rundrejse til Nordkorea

Nordkorea, der er et af verdens mest lukkede lande, åbner nu igen dørene for danske turister. Bravo Tours har fået tilladelse til at lade 30 gæster komme på en rundrejse i juli og august.

Læs mere her
Tyskland: Rafting i det allersydligste Tyskland

Der er ingen grund til at tage længere væk end til Berchtesgaden på grænsen til Østrig hvis du søger et adrenalinsus. Her er masser af muligheder for sportslige aktiviteter der får din puls op hvor det gør godt. En af aktiviteterne er river rafting.

Læs mere her
Irland: 1916 Rebellion Walk, Kilmainham Gaol og Croke Park

Den irske kamp for uafhængighed har altid betydet meget for, hvordan irerne ser sig selv. Når du er i Dublin – og hvis du bare er lidt historieinteresseret - så gå på opdagelse i den moderne irske uafhængighedskamps historie.

Læs mere her
Madeira: Godt rejsemål for langtidsferie

Flere og flere danskere – måske især dem i pensionsalderen - drager sydpå, når vinterkulden sætter ind i Danmark. Et af rejsemålene er øen Madeira, 4-5 timer fra Danmark med fly.

Læs mere her
Italien: Vinruten i Franciacorta, Lombardiet

Mellem byen Brescia og søen Iseo i Norditalien ligger vindistriktet Franciacorta, der bl.a. producerer mousserende vine i verdensklasse - også med navnet Franciacorta.

Læs mere her
TV den 7.5. på dk4

Rejsemagasinet – Camping i Danmark (3/3): Campingsæsonen er i fuld gang og mange har allerede sat fortelt på campingvognen og er klar til ferie.

Anne-Vibeke Rejser – Malaysia, sendes kl. 21.30: I dette afsnit af Anne-Vibeke Rejser går turen til Malaysia, der ligger ca. 12 timers flyvning fra Danmark, alt efter ruten man vælger dertil.

Se alle sendetiderne her


Venlige hilsner fra
Anne-Vibeke Isaksen og resten af teamet bag RejseAvisen.dk.

Husk hvis du har nyheder eller tips til vores tv-programmer, så send en mail til info@RejseAvisen.dk
ANNONCE ANNONCE ANNONCE

Find de bedste priser på rejser på RejseAvisen.dk

RejseAvisen.dk og TravelMarket tilbyder den bedste ferie til de bedste priser.

Der er masser af gode tilbud og muligheder.

Find billige rejser her
Ønsker du IKKE flere emails fra RejseAvisen.dk?