Riis Rejser

1.10.14

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Aktiv efterårsferie for hele familien

Koldere og mørkere morgener, tåget og vådt vejr, og blade der falder af træerne. Ja, vi kan ikke komme udenom at efteråret har ramt Danmark. Men det betyder også at efterårsferien venter lige rundt om hjørnet, og til dem der vil rejse rundt i landet, er der her nogle gode tips til aktiviteter for hele familien.

Sort Sol som kan opleves i efterårsferien ved Vadehavet

Sort Sol som kan opleves i efterårsferien ved Vadehavet


Kulturnat, Sort Sol og Oktoberfest

Ribes Kulturnat er en historisk totaloplevelse med drama, musik, kunst, fortælling, gøgl, optrin m.m. i Ribes smukke middelalderlige bykerne. Den første kulturnat blev afholdt i 1996, og siden er der sket meget.

Oplev Sort Sol med Vadehavscenteret i efterårsferien. Fænomenet Sort Sol er en fantastisk oplevelse når 100.000-400.000 stære danser ballet på aftenhimlen.

Ribe Camping afholder masser af arrangementer for både børn og voksne. Bl.a. med Oktoberfest med ølsmagning og god musik.

Skonnerten Fulton

Skonnerten Fulton


Sejltur og fodbold-golf

Man kan også bruge en dag i Lillebælt med Fulton. Tag madpakker og godt tøj på, og kom på sejlads med skonnerten Fulton. Sejlturen foregår søndag den 13. oktober 2013 kl. 10.00-13.00.

Giv fodboldfødderne en oplevelse med en sjov omgang Fodbold-golf. Denne aktivitet er blevet meget populær, og alle i familien kan være med. Det foregår i Ebberup.

Der er lagt op til ægte Halloween stemning i Tivoli

Der er lagt op til ægte Halloween stemning i Tivoli
Fotograf: Tivoli.dk


Fossiljagt og Halloween

Du kan lede efter fossiler overalt i Danmark og hele året rundt. Det er især søpindsvin og nåle fra dem samt vættelys, det vil sige en del af rygskjoldet på en blæksprutte, du kan være heldig at finde ved stranden. De bedste steder at finde disse er Møns Klint, Stevns Klint, Faxe Kalkbrud på Sjælland.

Tag til hovedstaden og oplev et hav af muligheder. En godt råd er at tage i Tivoli og se den flotte (u)hyggelige udsmykning. Hele Tivoli vil være pyntet op med hekse, og masser af flotte grækar, der er skåret ud i flere forskellige forme.

Torre La Sal
Outwell
Campingferie 650,-
Tamarit Parc Resort
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt