Royal Caribbean

6.9.11

Af: Hans Reckweg
Bogmærk eller del
 

Alperne: På elcykel i Bad Tölz

Lej en elcykel i Tölzer Land. Det er nemt, lej elcyklen, stig op, og oplev Alperne på en behagelig og ubesværet måde.

Lej en elcykel i Tölzer Land - nem måde at opleve på

Lej en elcykel i Tölzer Land - nem måde at opleve på


At cykle i Alperne er nu blevet meget lettere. Man lejer en elcykel, kører ud i naturen, og får den opladet igen på hotellet mens man hviler ud. Det er konceptet som E bike Region Tölzer Land tilbyder.
Med en rækkevidde på ca. 80 km kan man nå flere flotte panoramaer i løbet af en dag, hvor elcyklen hjælper med til at spare på egne kræfter. Selv stejle bjergveje kan klares på denne måde.  

Flere udlejningssteder samarbejder i netværket E-Bike-Movelo om regionale cykelture langs cykelruter, såsom "Via Bavarica Tyrolensis", "Isarradweg" og "Bodensee-Königssee Cycle Route".

Uanset om man ønsker at starte som gruppe eller alene, så giver elcykler en sjov og sporty mulighed, også for mindre erfarne cyklister, for at få oplevelsen af en cykeltur i højderne.

Michael Hofmann, leder af de kommunale værker i Bad Tölz og initiativtager til projektet, bruger selv elcykel rundt i dagligdagen, lige som flere af byens offentlig ansatte iøvrigt gør. Det giver ofte lejlighed til at tale om energispørgsmål. På langt sigt er det byens mål at få næsten al trafik i byen eldrevet.

Læs mere her: www.bad-toelz.de

Se også...
Torre La Sal
Outwell
Campingferie 650,-
Tamarit Parc Resort
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt