Isabella

1.4.12

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Presse: Anne-Vibeke i ny Tv-serie om camping ”Trailer-Trash” (APRILSNAR)

Anne-Vibeke Isaksen, der de sidste 15 år har rejst med telt, teltvogn, campingvogn og autocamper i alle verdensdele går nu helt nye veje.

På billedet ses Anne-Vibeke Isaksen sammen med sin mand Rasmus Schønning under en prøveoptagelse til Trailer-Trash tidligere på ugen

På billedet ses Anne-Vibeke Isaksen sammen med sin mand Rasmus Schønning under en prøveoptagelse til Trailer-Trash tidligere på ugen


Sammen med sin mand Tv-fotograf Rasmus Schønning rejser de to nu til campingens vugge USA, for at gå tilbage til rødderne. Det bliver ikke kedeligt, for i forbindelse med den lange rejse, der går fra New York til Los Angeles i en gammel slidt Air Stream, skifter Anne-Vibeke sit normale udseende ud til netop ”Trailer Trash”. Det bliver også helt nyt at se Anne-Vibekes mand foran kameraet.

- Vi elsker camping og vores børn elsker camping og ferieformen har bragt os rundt i hele verden, så det her bliver en sjov udfordring. Normal viser vi jo moderne camping, sådan som vi synes nutidens familier campere, men i TV2’s serie ”Campisterne”, der blev sendt i efteråret, så vi jo, hvor langt stationen ville gå for at karikere en ferieform som næsten 1/5 del af Danmarks befolkning holder af. Det kan ingen andre ferieformer præstere. Så nu går vi endnu længere i den nye serie, fortæller Anne-Vibeke Isaksen, der har camperet i mere end 70 lande og filmet Tv sammen med sin mand Rasmus Schønning i mere end 15 år.

Ifølge Wikipedia er Trailer-Trash et nedværdigende begreb for fattige, der bor i campingvogne.
Optagelserne påbegyndes senere på året og serien på 10 afsnit forventes vist på dk4 til efteråret.

Primo Tours
Outwell
Subaru
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt