Riis Rejser

21.3.11

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

PRESSE: Anne-Vibeke Isaksen kåret som ”Årets Busrejsejournalist 2010”

For tre år siden stiftede Rejseselskabet Riis Rejser prisen ”Årets Busrejsejournalist”, og senest blev prisen, som består af æren samt 10.000 kr. uddelt i forbindelse med Skandinaviens største feriemesse "Ferie For Alle" i Herning.

Georg Julin overrækker busrejseprisen til Anne-Vibeke Isaksen

Georg Julin overrækker busrejseprisen til Anne-Vibeke Isaksen


- Prisen uddeles til den person, der i særlig grad i det forgangne år har formået at sætte fokus på busrejser som rejseform, oplyser Søren Riis, Riis Rejser.

Denne gang faldt valget på dk4s, Anne-Vibeke Isaksen, der også er chefredaktør for www.RejseAvisen.dk.
- Begrundelsen for at vælge Anne-Vibeke som ”Årets Busrejsejournalist, er, at hun tager Tv mediet i brug til at beskrive busrejsen og at hun i høj grad involverer rejsedeltagerne i Tv-programmerne. Anne-Vibeke er kendt for at producere rejseprogrammer i øjenhøjde. Med sin ligetil og nærværende facon skaber hun nysgerrig interesse for busrejsen hos de nye generationer, der kunne tænke sig at prøve denne rejseform af, siger Søren Riis.

Anne-Vibeke Isaksen, der er kendt fra sine Tv-programmer på dk4 "Anne-Vibeke Rejser" og "Rejsemagasinet," og chefredaktør på www.RejseAvisen.dk, er glad for prisen og siger:
- Jeg er beæret over at være blevet valgt som ”Årets Busrejsejournalist”. De programmer jeg har produceret omkring netop busrejsen har bragt mig sammen med rigtig mange dejlige mennesker, som har beriget mig både fagligt og menneskeligt. Desuden har jeg selv fået øjnene op for de enestående fremskridt, der er sket på komforten i moderne busser.

Læs mere om Riis Rejser på www.riisrejser.dk

Se også...

Årets Busrejsejournalist 2010: Anne-Vibeke Isaksen

På "Ferie for Alle" i Herning, modtog Anne-Vibeke Isaksen fra RejseAvisen.dk prisen som "Årets Busrejsejournalist 2010". Prisen er fra Riis Rejser, og blev overrakt at Georg Julin.

21-03-2011

Campingferie 650,-
Primo Tours
Torre La Sal
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt