Dayz Resorts

30.8.10

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Anne-Vibeke Rejser: Krakow, Polen

Anne-Vibeke Isaksen, der til daglig er chefredaktør på www.RejseAvisen.dk, er denne gang rejst til Polens smukkeste by, Krakow. Turen foregår i bus sammen med ca. 50 danskere.

Klik for større billede


Krakow er udgangspunkt for hele rejsen, hvor Anne-Vibeke tager seerne med rundt i den smukke og velbevarede by, der byder på både et jødisk kvarter, et gammelt kongeslot og en af Europas smukkeste pladser med velbevarede bygninger fra omkring år 1100.

Krakow ligger centralt i forhold til andre fantastiske oplevelser i området. Anne-Vibeke besøger Wieliczka saltminen, hvor de besøgende kommer ca. 135 meter under jorden og ser de ubeskrivelige minegange, der både rummer kirker og sanatorier.

En stor del af Krakows historie er berørt af 2. Verdenskrig og et besøg i koncentrationslejren Auschwitz er helt oplagt, selvom det er en ferieoplevelse, der i den grad sætter sit præg på stemningen i bussen.
Rejsen går også til Karkonoszebjergene og byen Zakopane. Herfra går turen videre til Dunajec floden, hvor der venter en overraskende naturoplevelse.

Anne-Vibeke taler også med de andre gæster om, hvordan det er at rejse på busferie.

Programmet sendes første gang mandag den 6.9.2010 kl.21.30 på dk4

Se flere sendetider via linket herunder.

Primo Tours
Subaru
Campingferie 650,-
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt