La Quercia

4.9.09

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Krydstogt Norge

”Verdens Smukkeste sørejse”. Ja sådan lyder det om Hurtigruten langs Norges imponerende kyst. De fleste tager den om sommeren og ikke mange ved, at det faktisk også er muligt om vinteren. Rejsen hedder ”Jagten på Nordlyset”, for der er optimale muligheder opleve dette naturfænomen i den klare friske kolde vinterluft.

Læs mere om krydstogtsrejser her 

Anne-Vibeke Isaksen er her nået til Nordkap

Anne-Vibeke Isaksen er her nået til Nordkap


Anne-Vibeke Isaksen har rejst hele turen fra Tronheim til Kirkeness tæt på den russiske grænse. Undervejs krydses Polarcirklen, der bl.a. også betyder, at kong Netup stiger op af havet og døber passagerne med iskoldt vand.

MS Polarlys, som Anne-Vibeke sejler med, ligger til kajs ved stort set alle havnebyer langs den dages lange rute. Her er der arrangeret mange forskellige udflugter på land for de rejsende. Det betyder også, krydstogtet ikke bare er lang og bekvem rejse, men også en kæmpe oplevelse af Norge på steder, der ville være meget svære at komme til om vinteren på anden måde.

Anne-Vibeke besøger bl.a. Saltstraumen – verdens stærkeste tidevandsstrøm, Magic Ice, Tromsø Vildmarkscenter.

Et af rejsens store højdepunkter er naturligvis besøget på selveste Nordkap, der under normale omstændigheder er lukket for turister på denne årstid, men Hurtigrutens gæster er velkomne. Her får man den ultimative oplevelse af Norges barske vinternatur.

Rejsen kan fortages af alle uanset alder og fysisk formåen – der er sørget for alt.

Sendetider

Programmet vises første gang den 7/9 kl.23.
Se flere sendetider på dk4's hjemmeside.

Se også...

Tv-klip: Anne-Vibeke Rejser - Krydstogt Norge - Kahytten

07-09-2009

Primo Tours
Torre La Sal
Outwell
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt