Dayz Resorts

6.9.12

Af: Lasse Løndahl Henriksen
Bogmærk eller del
 

Apollo Rejser: Våde fornøjelser i vælten

Apollo sporer en klar stigning i valg af hoteller med store poolområder og vandrutsjebaner samt deciderede vandparker. Det gælder sol- og badeferier den forestående vinter, hvor salget er i fuld gang.

Alf Leila Wa Leila i Hurghada i Egypten, med 8 pools og 35 vandrutsjebaner på hotelområdet, er efterspurgt denne vinter

Alf Leila Wa Leila i Hurghada i Egypten, med 8 pools og 35 vandrutsjebaner på hotelområdet, er efterspurgt denne vinter


Pool områder afgørende for ferien

Lysten til våde fornøjelser kender ingen grænser. I hvert fald ikke, når det er børnefamilien, der skal af sted. Det våde element har mere end nogensinde en betydning, når alle i familien skal hygge sig på ferien. En ny opgørelse over vintersalgets favoritter viser, at danskerne mere end nogensinde vælger hoteller, som har gode vandmuligheder, både i form af poolområder og deciderede vandparker.

- Både aktuelle salgstal på vinteren og ønsker til vores salgspersonale ved køb af rejsen demonstrerer, at danskerne går målrettet efter hoteller med veludstyrede poolområder incl. børnepool, vandrutsjebaner og deciderede vandparker, og dét mere end nogensinde. På vores Facebook-side kommer der også løbende spørgsmål til, hvilket "vand-sikkert" hotel, man skal gå efter. Den efterspørgsel kender de internationale hoteller også til, for de seneste år har budt på åbning af og ombygning af eksisterende hoteller, så de kan matche tendensen. Vi ser det især i lande som Egypten og De Forenede Arabiske Emirater, hvor hotelstandarden i forvejen er høj, konstaterer Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.

Det er blandt andet hoteller som Alf Leila Wa Leila i Hurghada i Egypten med 8 pools og 35 vandrutsjebaner på hotelområdet, som er efterspurgt denne vinter, samt Aqua Blu Sharm i Sharm el Sheikh i Egypten med 62 egne vandrutsjebaner. De 45 af dem er for mindre børn.

Herudover er De Forenede Arabiske Emirater efterspurgt, da hotellerne også her giver gode vandmuligheder, ikke mindst hotellet Atlantis The Palm, som har Mellemøstens største vandpark lige udenfor hotellet. Alle gæster har fri adgang.

Suncharter
Alan Rogers - Bella Italia
Outwell
Swarowski
Alan Rogers - CaAlan Rogers - Barricata
  Glemt kodeord?
RejseAvisen.dk
Seneste nyt