Suncharter

11.7.12

Af: Lasse Løndahl Henriksen
Bogmærk eller del
 

Apollo Rejser: Lancerer Apollo Flex

Apollo lancerer det nye koncept ”Apollo Flex”, hvor man kan sammensætte sin rejse, som man har lyst til.

Apollo Rejsers nye koncept Apollo Flex, giver dig mulighed for at sammensætte din rejse præcis som du vil

Apollo Rejsers nye koncept Apollo Flex, giver dig mulighed for at sammensætte din rejse præcis som du vil


Sammensæt din egen rejse

I disse dage lancerer Apollo Sverige og Apollo Norge dynamiske rejser, som består af fly, hotel og transfer til bedst mulige dagspris. Apollo Danmark følger efter sommerferien. Apollo Flex er en del af Apollos strategi for yderligere at udvide det nuværende produktsortiment

- Vi udvikler hele tiden nye produkter, som vores kunder efterspørger. Nu tager vi næste skridt i et for os helt nyt segment, når vi nu giver kunderne mulighed for selv at pakketere deres egne rejser hos os, konstaterer Mats Dahlquist, COO for Kuoni Nordic.

Apollo Flex bliver en vigtig forstærkning af Apollos eksisterende produktsortiment. Man vil således kunne vælge fly, hotel og rejselængde helt efter egne ønsker, hvilket kan indebære alt, fra langtidsferie i en storby, til en forlænget weekend på en sol & bade destination.
Apollo Flex vil i første omgang bookes on-line, men man kommer også til at kunne booke via telefon.

- Apollo Flex bliver et godt supplement til vores kernevirksomhed, som er det klassiske charter-sortiment og rundrejser. I år rejser næsten en million gæster med Apollo fra de fire nordiske lande, Danmark, Sverige, Norge og Finland. Men vores gæster efterspørger ofte produkter, som ikke umiddelbart passer ind i hverken charter eller rundrejsedelen, og nu kommer man til at kunne købe også det hos Apollo. Apollos virksomhed er blevet udviklet meget stærkt i løbet af de seneste 20 år, både når det gælder rejsemål og hoteller, og Apollo Flex er det næste logiske skridt, slutter Mats Dahlquist.

Outwell
Swarowski
Alan Rogers - Bella Italia
Suncharter
Alan Rogers - CaAlan Rogers - Barricata
  Glemt kodeord?
RejseAvisen.dk
Seneste nyt