Jambo Feriepark

31.8.11

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Australien: På Along Tour med Risskov Travel Partner

Risskov Travel Partner, der er ekspert i rejser til Australien, tilbyder som de eneste i Danmark en tur med et unikt koncept, hvor deltagerne kører i 4WD-camper og har følgeskab af en lokalkendt turleder.

Along Tour i Australien i 4WD-camper

Along Tour i Australien i 4WD-camper


I en camper med 4WD kan man komme længere ud i outback’en og opleve ”det ægte Australien”, og det er netop essensen af turen, der følger ”tracks”, de færreste turister tør begive sig ud på alene. Gruppen består af maks. otte campers med plads til to personer plus camperen med turlederen, som undervejs er i konstant radiokontakt med deltagerne enten for at fortælle om det, man ser, eller for at give praktiske informationer.
Turen begynder i Adelaide, og ruten går til Gawler Ranges og Flinders Ranges, og man kører på "tracks", som turister sjældent oplever og er garanteret enestående naturoplevelser. Turen går f.eks. til den afsidesliggende Mount Ive Station, og et ”track” fra fårestationen fører til den store saltslette med den tørlagte saltsø Gairdner. Turen går også til området The Breakaways med de karakteristiske flade bjergtoppe og geologiske fænomener nord for opalbyen Coober Pedy.

Risskov Travel Partner tilbyder rundrejser med dansk rejseleder i Australien

Risskov Travel Partner tilbyder rundrejser med dansk rejseleder i Australien


Andre nyheder i Australien-kataloget er krydstogter i ø-gruppen The Whitsundays og flere skønne øer på den australske østkyst, f.eks. Lady Elliot Island, der ligger direkte på koralrevet. Ud over enestående dykker- og snorkleoplevelser kan man her også opleve havskildpadderne, når de kommer til øen for at lægge æg. Det nye katalog dækker geografisk det meste af det australske kontinent og indeholder også en række konkrete rejseforslag, der viser, hvordan rejsen kan sættes sammen, hvad man kan nå i løbet af ca. tre uger, og hvad det vil koste.

Har man ikke mod på at opleve Australien på egen hånd, tilbyder Risskov Travel Partner en rundrejse med dansk rejseleder til forskellige områder.

Alan Rogers - Bella Italia
Small Danish Hotels
Swarowski
Alan Rogers - CaAlan Rogers - Barricata
Suncharter
Outwell
  Glemt kodeord?
RejseAvisen.dk
Seneste nyt