Subaru

14.10.12

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Azamara Club Cruises
Bogmærk eller del
 

Azamara Club Cruises: Lancerer nyt koncept og inkluderer flere drikkevarer

Når det kommer til førsteklasses service og faciliteter til søs er Azamara Club Cruises helt i top. Med det nye koncept AzAmazing Evening sætter de standarden yderligere op. Rederiet annoncerer i disse dage et nyt koncept som giver rejsende en oplevelse helt udover det sædvanlige.

Azamara Cruises tilbyder nu længere ophold på de forskellige destinationer

Azamara Cruises tilbyder nu længere ophold på de forskellige destinationer


Bedre tid på destinationerne

Det nye koncept AzAzamara Evening giver gæsterne ombord, mulighed for at opleve destinationerne på en ny måde, uden ekstra betaling.

Fra og med næste Europa-sæson tilbyder Azamara et eksklusivt program som giver rejsende mulighed for at opleve kulturelle begivenheder på land.

Rederiet kan blandt andet skilte med ballet ved Mikhailovsky teateret i Skt. Petersborg og sherrysmagning på den verdensberømte vingård Gonzales Byass i Spanien.

Yderligere, tilbyder rederiet nu også, et udvalg af spiritus, vine og internationale øl på hele skibet i barernes åbningstider.

- Vi oplever stadig at rejsende med Azamara Club Cruises har et specielt ønske om at opsøge historiske og kulturelle seværdigheder på de forskellige destinationer vi besøger. Med det nye koncept håber vi at kunne imødekomme kundens ønsker og behov. Det nye koncept giver også vores rejsende længere ophold og flere overnatninger i hver havn, og på den måde bliver bedre kendt med de forskellige destinationer på sejlingen. Dette er noget vi tror giver cruiseoplevelsen en merværdi, siger Ellen Stebekk, marketingschef for Azamara Club Cruises, Royal Caribbean og Celebrity Cruises i Norden.

Samtlige sejlinger med Azamara Club Cruises gennem 2013-sæsonen har afgange fra de forskellige havne sent om aftenen.

I enkelte havne vil skibet også ligge i land over flere nætter - så længe som to eller tre dage. Konceptet med at "bremse" skibene harmoniserer med gæsternes ønske om at tilbringe mere tid i land. Dette er et unikt koncept i cruiseindustrien, som nu kommer endnu tydeligere frem gennem AzAzamara Evening.

Tilbuddet vil være tilgængeligt på skibene Azamara Quest og Azamara Journey næste sæson i Europa, fra og med henholdsvis 27. marts og 15. maj.

Swarowski
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt