Dayz Resorts

9.1.16

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Beach Tours
Bogmærk eller del
 

Ny rejsearrangør udfordrer charterbranchen

Et nyt charterbureau har set dagens lys, her i vinterperioden, hvor mange danskere traditionen tro booker deres sommerferie. En meget enkel model fra nogle af rejsebranchens mest erfarne ildsjæle vil nu udfordre den traditionelle charterbranche og sikre danskerne kvalitetsrejser til markedets mest konkurrencedygtige priser. Det nye rejsesbureau der hedder Beach Tours er medlem af Rejsegarantifonden.

Beach Tours tilbyder rejser til - som navnet antyder - gode stranddestinationer, til en lav pris.

Beach Tours tilbyder rejser til - som navnet antyder - gode stranddestinationer, til en lav pris.


Kvalitetsdestinationer til lav pris

Mallorcas smukke strande, citronlunde og gamle, charmerende byer. Sydspanske Costa del Sol med høje varmegrader, hyggelige små tapasbarer og store kulturoplevelser. Og verdens højeste tårn, spektakulære hoteller og kridhvide strande i Dubai. Det er nogle af ingredienserne i det ferieunivers, som det nye Beach Tours går i luften med i disse dage. Til meget lave priser og i et helt enkelt setup.

- Sol og strand går aldrig af mode. Ej heller elskede rejsemål. Med Beach Tours tilbyder vi netop dét i en ultra omkostningslet og meget omstillingsparat version, hvilket for kunden betyder, at de får kvalitetsferier under sydens sol til markedets bedste priser. Herudover bliver vores visuelle profil på web og i al kommunikation meget let at afkode, så man nemt kan booke sin rejse. Danskerne vil have ’value for money, og det skal være ukompliceret at gå til, og det får de her’, udtaler Jan Lockhart, der har været 28 år i rejsebranchen og i september 2015 blev ny direktør for USATours og således nu også for Beach Tours, som begge er del af den nystartede rejsekoncernen NG Travel Group.

Fælles for Beach Tours udvalg af destinationer, er, at der står sol, varme og strand på dem. I første omgang tæller de rejsemål som Mallorca, Costa del Sol, Gran Canaria og Dubai. Over de kommende måneder vil flere komme til.

Effektivitet sikrer gode priser

Beach Tours har indgået aftaler med erfarne, lokale partnere på rejsemålene, som hjælper med at identificere de bedste kvalitetshoteller og indgå aftaler til yderst fornuftige priser, da et godt lokalkendskab og netværk er essentielt. Flyselskabernes billigste afgange er iflg. Beach Tours med til at holde omkostningerne på et minimum, og kun de velrenommerede flyselskaber indgås der aftaler med.

- Vi har med garanti branchens mest effektive organisation og laveste omkostninger hele vejen rundt - det betyder, at vi kan klare os med meget lidt fortjeneste på hver rejse, og det kommer selvsagt kunderne til gode. Det er med andre ord helt afgørende for os, at vores rejser udbydes til stærkt konkurrencedygtige priser i forhold til de traditionelle charterselskaber, siger Jan Lockhart.

Beach Tours er medlem af Rejsegarantifonden, har en kapitalstærk ejer i ryggen og er en del af den ekspanderende rejsekoncern NG Travel Group A/S, der også omfatter USATours.

Tamarit Parc Resort
Outwell
Primo Tours
Campingferie 650,-
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt