Isabella

1.1.14

Af: Anne-Vibeke Isaksen Fotograf: Rasmus Schønning og FynTour
Bogmærk eller del
 

Børn elsker camping

Lige uden for døren er der legekammerater – og der er mange af dem. Det er bare en af grundene til, at dine børn ville vælge camping, hvis de altså selv kan få lov til at bestemme.

Klik for større billede


Sikre forhold på campingpladserne

Børn er herlige! For dem spiller alder, sprog og hudfarver ingen rolle. De kan sagtens lege sammen alligevel. På campingpladserne foregår det i stor stil og under sikre forhold. Fyns campingpladser lægger stor vægt på sikkerhed, og det er uanset om det er mindre campingpladser med små legepladser eller det er store pladser med aktivitetsområder og badelande. Børns sikkerhed er altid i fokus. Det gør, at forældre kan slappe af, når større børn selv får lov til at gå og cykle rundt på pladsen.

Klik for større billede


Masser af aktiviteter

Vi når knapt at ankomme til campingpladsen, før vores børn har spottet jævnaldrende legekammerater. Vi når helt sikkert ikke at sætte fortelt op, før legen er i fuld gang. Små børn kræver ikke så meget, mens større børn søger flere udfordringer. Dem finder de på campingpladsens legeplads eller i det aktivitetsprogram, der tilbydes i løbet af ugen. Ligger campingpladsen ved en sø eller en strand er det fantastisk at se, hvad børn kan få ud af det. En pind og nogle strandskaller kan være verdens bedste legetøj og det stimulerer fantasien mere end noget andet. Aktivitetsprogrammet, der i skolernes sommerferie har mere at byde på end uden for sæsonen, er langt de fleste steder inkluderet i overnatningsprisen, så mor og far skal ikke have pungen op af lommen hele tiden. Det er helt suverænt, fordi man slipper for de mange negative diskussioner, når børnene gerne vil være med til noget. På camping kan de bare lege løs.

Klik for større billede


Stor variation

Blandt fynske campingpladser er der camping for børn på alle mulige måder. På de mindre pladser er der ro og utroligt hyggeligt. Det er let at finde rundt og man finder hurtigt ud af, hvem der bor de forskellige steder, og frem for alt, hvor der er andre børn. På store campingpladser er det uden tvivl aktivitetsudbuddet, der trækker. Her er der noget for både små, større og helt store børn. Aktivitetsprogrammet er aldersopdelt og det samme er legepladsen, netop for at tilgodese de forskellige aldersgruppers behov.

Klik for større billede


Tryghed på ferien

Familier med børn kan med god grund vælge en campingplads, hvor der er andre børn. Ofte oplever man som forældre, at andre forældre også passer på ens børn. Campister, der selv har børn, finder det meget naturligt, at hjælpe et andet barn på pladsen og det skaber fælles tryghed. På legepladsen får forældre en lille sludder, mens børnene tumler rundt på hoppepuden. Det giver en dejlig afslappet stemning og meget mere tryghed på ferien. Børnene suser ud på eventyr, mens forældrene slapper af hjemme ved campingvognen. Børnene slapper af, fordi de ved, hvor mor og far er. Eneste minus kan være, at det er svært at få børnene hjem om aften, men til gengæld er det ikke noget problem at få dem til at sove.

Torre La Sal
Subaru
Campingferie 650,-
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt