Suncharter

10.4.12

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Bravo Tours: Efterløn gør rejsedrømme til oplevelser

Mange danskere har allerede fået penge mellem hænderne - deres egne penge vel at mærke. Det er sket efter at efterlønsopsparingen nu hæves og dermed er til disposition til forbrug. Bravo Tours har nu oprettet en specialgruppe for at klare efterspørgslen på rejser.

Efterløn gør rejsedrømme til oplevelser

Efterløn gør rejsedrømme til oplevelser


Rejsebranchen mærker tydeligt, at en forbrugsfest er under opsejling.
- Nu skal mange års drømme om at se noget af verden realiseres. Vi har dagligt mange forespørgsler på, hvor langt og hvor længe man kan rejse for sine efterlønspenge, siger salgs- og marketingdirektør Stig Bundgaard, Bravo Tours.

Danmarks tredjestørste rejsearrangør har ligefrem oprettet et hold i salgsafdelingen, der tager sig af de mange henvendelser.
- Det er ikke kun almindelige charterrejser for to personer, der efterspørges. Safari i Afrika, eksotiske rejser til bl.a. De Dansk Vestindiske Øer og to-tre ugers rundrejser i Asien og Sydamerika har stået på mange menneskers ønskeseddel i mange år. Netop disse rejseformer er to af vore fokusområder, siger Stig Bundgaard.

- Desuden har vi mange henvendelser om familierejser for tre generationer til typiske charterdestinationer som Mallorca og Kreta. Hidtil har sådanne familiegrupper fejret runde fødselsdage, sølv- eller guldbryllup, men det er naturligvis også værd at fejre, at efterlønspengene er til rådighed, siger Stig Bundgaard.

Ikke alle efterlønsrejserne skal afvikles i den kommende sommerhøjsæson. Mange planlægger de store rejser op til to år frem.  
- Ønskerne er vidt forskellige, men alle ønsker sig rejseoplevelser for livet, siger Stig Bundgaard.

Se også...
Alan Rogers - CaAlan Rogers - Barricata
Århus Charter
Days Resorts
Primo Tours
Small Danish Hotels
Outwell
  Glemt kodeord?
RejseAvisen.dk
Seneste nyt