Dayz Resorts

12.10.11

Af: Kim Middelhede
Bogmærk eller del
 

Bravo Tours jomfrurejse til Jomfruøerne

Her til eftermiddag afgik Bravo Tours’ første direkte fly fra Billund Airport til De Dansk Vestindiske Øer, der nu hedder US Virgin Islands.
Læs mere og se videofilm  om rejser til de Dansk Vestindiske øer her

Caribic Steelband spillede festligt calypso-musik

Caribic Steelband spillede festligt calypso-musik


Rom og steeldrums

Der var caribisk rom i glassene, Caribic Steelband spillede festligt calypso-musik og Billund Airports chefkok havde fremstillet en hel speciel ”Caribic-lagkage,” da Bravo Tours i dag klokken 14.30 sendte det første direkte fly fra Billund nogensinde af sted til US Virgin Islands.

Parret Hans Lautrup-Nielsen og Birthe Nielsen glæder sig meget til rejsen

Parret Hans Lautrup-Nielsen og Birthe Nielsen glæder sig meget til rejsen


Store forventninger

257 forventningsfulde gæster var med til åbningsceremonien. Deriblandt parret Birthe Nielsen og Hans Lautrup-Nielsen, Haderslev: - Vi glæder os meget til rejsen. Noget af det vi ser allermest frem til, er den flotte natur, de mange vandreruter og det dejlige klima, sagde Hans, mens Birthe supplerede sin mand med, at det også bliver spændende at se hvor meget dansk der egentlig er tilbage på De Dansk Vestindiske Øer.

Peder Hornshøj, Bravo Tours klipper snoren

Peder Hornshøj, Bravo Tours klipper snoren


Dansk historie

Bravo Tours’ administrerende direktør, Peder Hornshøj, er stolt af at præsentere De Dansk Vestindiske Øer som nyeste rejsemål i Bravo-kataloget:

- Vores tidligere koloniøer er jo et drømmerejsemål for rigtig mange danskere. De superflotte strande, flot natur, historiske minder om danskernes herredømme og en utroligt gæstfri befolkning er blot nogle af de mange gode grunde til at besøge Jomfruøerne, sagde han blandt andet, inden han klippede snoren.

Lagkagen fra Billund Airport til de 257 Bravo Tours gæster

Lagkagen fra Billund Airport til de 257 Bravo Tours gæster


Billund stolte af oversøiske rejser

I sin åbningstale fortalte lufthavnens administrerende direktør, Kjeld Zacho Jørgensen blandt andet, at det er et kæmpe skridt for Billund Airport nu pludselig at skulle flyve oversøisk:

- Men det indledende arbejde med de amerikanske myndigheder er gået rigtig godt, så vi er klar til udfordringen. Turen fra Billund til US Virgin Islands tager ti timer.

Se også...

Tv-klip: Anne-Vibeke Rejser - De Dansk Vestindiske øer, velkommen til paradis

I denne udgave af Anne-Vibeke Rejser, går turen til De Dansk Vestindiske øer, St. Thomas, St. John og St. Croix. Læs mere om Anne-Vibeke Rejser – De Dansk Vestindiske øer her

12-06-2014

Outwell
Århus Charter
Suncharter
Small Danish Hotels
Days Resorts
Swarowski
  Glemt kodeord?
RejseAvisen.dk
Seneste nyt