Azamara Cruice

1.9.14

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Henne Strand Camping
Bogmærk eller del
 

Camping året rundt på den smukke danske vestkyst

Henne Strand Camping der ligger ved vestkysten, ikke langt fra Varde, slår nu dørene op 365 dage om året, og tilbyder vintercamping i skønne naturomgivelser. Så nu kan du f.eks. fejre rigtig campingjul eller nytår med masser af campinghygge.

En vinterdag ved Vesterhavet er terapi for både krop og sjæl.

En vinterdag ved Vesterhavet er terapi for både krop og sjæl.


Naturskønt område perfekt til helårscamping

Campingpladsen ligger i et område, der giver rigelige muligheder for naturoplevelser året rundt. Vesterhavets brusen og de mange plantager i området indbyder til gåture og afslapning, uanset årstiden, og de mange bakker i området er yderst velegnede til en kælketur, når sneen lægger sig om vinteren.

Henne by holder derudover lige som campingpladsen, åbent hele året rundt, så der er altid mulighed for at handle ind, eller nyde et måltid mad på en af byens restauranter.

Der er også mulighed for at leje hytter eller værelser på Henne Strand Camping.

Der er også mulighed for at leje hytter eller værelser på Henne Strand Camping.


Fine faciliteter og muligheder for overnatning

Om vinteren kan det selvfølgelig være en kold fornøjelse at campere i telt, så har du f.eks. ikke egen campingvogn eller autocamper, kan du også leje en hytte eller et værelse på campingpladsen.

Derudover er der åbent for de fleste faciliteter, heriblandt servicebygning, fitness, internet cafe, indendørs legerum og tv-stue.


Se også...
Campingferie 650,-
Outwell
Subaru
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt