Subaru

1.1.13

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Camping året rundt – sæsonen stopper aldrig

Selvom sommeren er ved at være ved vejs ende, og de fleste er startet op på job efter en dejlig sommerferie fuld af sol og varme, så slutter camping sæsonen ikke. Danmark har noget at byde på året rundt, og det samme har campingpladserne.

Camping året rundt

Camping året rundt


Pladserne investerer

- Det er dejligt at stadigt flere og flere bruger deres vogn om efteråret og hele året rundt. Når man har investeret i en campingvogn, er det ærgerligt at sætte den i hi hele efteråret og vinteren, når vi ved, at både september og oktober kan være særdeles gode campingmåneder, siger formand for Camping Branchen, Lisbeth Rasmussen.

Hun peger på, at campingpladserne konstant investerer i nye faciliteter, der kan benyttes, når solen står lavere på himlen.

Mange campingpladser tilbyder det samme som et fire stjernet hotel, f.eks. Wellness områder, indendørs svømmelande, aktivitets rum og eksklusive sanitære faciliteter.

Mange campingpladser tilbyder gæsterne at lade deres vogn stå sæsonen igennem

Mange campingpladser tilbyder gæsterne at lade deres vogn stå sæsonen igennem


Vogn på fast plads

- Og hvis man vil have optimalt udbytte ud af sin campingvogn hele efteråret kan man vælge at sætte sin vogn på en fast plads. Dette er typisk noget billigere end en forårsplads, fortsætter Lisbeth Rasmussen, der som formand for forhandlerbranchen imødeser en travl periode for sine medlemmer.

Mange campister finder i løbet af foråret og sommeren ud af, at behovet har ændret sig og det vist er på tide at skifte til en anden model og indretning.

Andre har lejet eller lånt en vogn, og andre igen har måske været på telttur og fundet ud af, at camping er sagen.

- De vil netop i efteråret kunne gøre et godt køb, da vi nu skal sælge ud af året demo- og udstillings modeller, så der kan være en god skilling at spare, slutter Lisbeth Rasmussen.

Billige brugte vogne hos forhandlerne

Mange har også skiftet ud i løbet af sommerferien, så der er et stort udvalg af velholdte brugte vogne at vælge imellem rundt om hos forhandlerne til en fornuftig pris.

Så når det gælder brugtvognshandel, er efteråret også en god periode for kunderne, både for ”nye” og ”gamle” campister”.

Se også...
Subaru
Campingferie 650,-
Outwell
Torre La Sal
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt