Azamara Cruice

11.7.13

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Lasse Løndahl Henriksen
Bogmærk eller del
 

Presse: Anne-Vibeke besøger TV2s Tour de France LIVE studie på Mont Ventoux

TV2 Sporten har inviteret RejseAvisen.dks chefredaktør Anne-Vibeke Isaksen til Frankrig på den klassiske bjergetape på Mont Ventoux søndag d. 14.7. for at fortælle LIVE om hendes 10.000 km lange camping Tour de France.
Her kørte hun bl.a. mange andre ting op på Mont Ventoux med campingvogn på krogen.

Se med kl. 13.30 – 14.30 søndag d. 14.7. på TV2.

TV2s legendariske Jørgen Leth og Anne-Vibeke Isaksen på toppen af Mont Ventoux i forbindelse med årets Tour de France.

TV2s legendariske Jørgen Leth og Anne-Vibeke Isaksen på toppen af Mont Ventoux i forbindelse med årets Tour de France.


Anne-Vibeke har kørt samtlige etaper med campingvogn

Anne-Vibeke kørte samtlige etaper af dette års historiske Tour de France nr. 100 med en Cabby på krogen og det blev til mere end 10.000 bag rettet fra Korsika, langs Middelhavskysten, gennem Pyrenæerne og op gennem Vest- og Nordfrankrig, før hun kørte gennem Alperne. Her kørte hun både op på Mont Ventoux med campingvogn og på Alpe d´Huez på sin egen cykel, inden hun fortsatte til Annecy og naturligvis Champs Elysées i Paris.

- Det er vildt fedt, at TV2 gerne vil vise noget fra min fire uger lange campingrejse rundt i Frankrig og at det netop er Mont Ventoux vi skal tale om passer perfekt, for det er det eneste ”rigtige” bjerg, hvor jeg fik hele vogntoget med helt op på toppen, fortæller Anne-Vibeke.

Det er anden gang Anne-Vibeke kører samtlige etaper af Tour de France. I 2003 til 100 års jubileet kørte Anne-Vibeke også alle etaperne med campingvogn på krogen.

Se også...

Tv-spot: Anne-Vibeke Rejser - Tour de France - (3/3)

Anne-Vibeke kører alle etaper af Tour de France 2013, i bil og med campingvogn på krogen. I det sidste afsnit går ruten gennem alperne, heriblandt Mont Ventoux og Alpe d'Huez. Læs artikler og se tv-klip om ferie i Frankrig på RejseAvisen.dk

09-07-2013

Primo Tours
Torre La Sal
Subaru
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt