La Quercia

1.1.16

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: VisitSweden
Bogmærk eller del
 

Øland - drømme destination for campingfolket

Det omgivende miljø skaber de perfekte rammer for fælles aktiviteter for hele familien på Øland. Øen i sig selv er fantastisk med 300 kilometer kyststrækning og uendeligt mange smukke hvide strande og små bugte.

Campingferie på Øland i Sverige, byder på naturskønne oplevelser for hele familien

Campingferie på Øland i Sverige, byder på naturskønne oplevelser for hele familien


Masser af campingpladser

Der er et væld af gode campingpladser på Øland - i alt findes der 24 campingpladser.
Kronocamping Böda Sand er Sveriges største campingpladser, og ligger perfekt langs en to kilometer lang hvid sandstrand. Men på pladsen er der også pool, spa, sauna, pub, bageri, butik, kiosk, pizzeria og restauranter og meget mere.

Den populære Kapelludden Camping & Stugor ligger lige ved kysten og med gåafstand til den dejlige sommerby Borgholm. Med bowling og svømmehal som nabo er der lagt op til sjov og leg for hele familien.

I den nordlige ende af Øland ligger det fem-stjernede Sonjas Camping & Stugor, som er i kort afstand fra nogle af Ølands allerbedste sandstrande. Det er en perfekt campingplads midt i naturen og med blandt andet opvarmet pool.

Nord for Borgholm ligger Böda Hamns Camping, kun 50 meter fra en perfekt børnevenlig og lavvandet sandstrand. Der er store åbne camping områder, gode faciliteter og tæt på vandrestier og skove hvor der er mulighed for bær-plukning.

Campingferie på Øland er unik og der er mange smukke steder at vælge imellem.

Torre La Sal
Primo Tours
Campingferie 650,-
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt