Royal Caribbean

1.1.14

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Campingferie uden stress og jag

”Slow-living” er en ny tendens der har ramt danskerne. Vi vil det hele på ferien – både opleve, udforske, rejse til flere lande, samtidig med, at vi også vil slappe af og nyde hinanden.

”Slow-living” er en ny tendens der har ramt danskerne

”Slow-living” er en ny tendens der har ramt danskerne


Tid til oplevelser og hygge

Vi danskere er blevet mere selvstændige når det kommer til planlægning af ferien. Før hen var der mere fokus på pakkeløsninger med alt inklusiv.

I dag vil vi selv bestemme hvor turen går hen, hvad der skal ske af aktiviteter, og selv sammensætte alle detaljer. Vigtigst af alt, er at man ikke stresser på ferien – en tendens som forskerne kalder ”slow-living”. Der skal være tid til både oplevelserne og til at nyde livet med et køligt glas hvidvin.

På trods af at tempoet skal ned, ønsker danskerne tydeligt, at ferien ikke kun skal afholdes ét sted. Flere deler ferien op over forskellige destinationer. Det kan være en uge i Italien, en uge i Kroatien, og en uge i Østrig eller lignende. Flere udenlandsrejser om året er ikke ualmindelige for danskerne, som er blevet mere eventyrlystne.

Der skal være tid til det hele på ferien - vigtigst af alt - at være sammen

Der skal være tid til det hele på ferien - vigtigst af alt - at være sammen


Camping i eget tempo

Der er ingen anden ferieform end camping, der kan opfylde danskernes krav til ferien. Når man drager af sted på camping, finder man en ro, man ikke finder andre steder. Man er selv herre over, hvor turen går hen og i hvilket tempo. Ønsker man at flytte base under ferien, er det det mindste problem.

Man hægter bare vognen på krogen, sætter sig ind i sin autocamper, eller pakker sit telt og drager videre mod næste destination – i sit helt eget tempo.

Der findes campingpladser med al den luksus man kan forestille sig, men man kan også vælge at rejse med telt, hvis man ønsker at rejse mere let.

Tamarit Parc Resort
Subaru
Outwell
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt