Subaru

4.1.10

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Tv: Campinglife – en hel ny tv-serie på dk4

Campinglife kommer nu til Danmark. Den populære tv-serie har kørt i næsten 10 år i Holland, Belgien, Polen og Italien og kommer nu til Danmark. Det er tv-stationen dk4, der i forvejen sender masser af camping og rejser i tv, der viser den nye serie.

Campinglife er et nyt campingprogram på dk4

Campinglife er et nyt campingprogram på dk4


Serien omhandler campingferie på europæiske campingpladser – en ferie form, der er kraftigt stigende i Danmark, fordi den foregår på moderne campingpladser med høje standarder og masser af aktiviteter for både børn og voksne.

- Camping har altid været en stor del af dk4s rejseprogrammer, så denne serie går godt i spænd med de andre rejseserier vi har, og så er camping noget dk4s seere holder meget af, fortæller dk4s rejseredaktør Anne-Vibeke Isaksen.

Serien er produceret til danskerne med danske vinkler og hvor man møder masser af danske familier på ferie. Serien består i 2010 af fem halvtimes programmer fra 10 forskellige campingpladser i hhv. Spanien, Italien, Kroatien og Frankrig.

I programmerne vises, hvordan campingpladserne ser ud og hvad de tilbyder på ferien. Der kigges også nærmere på de områder, hvor campingpladserne ligger – hvilke oplevelser og attraktioner man kan få med hjem fra området. Endeligt fortæller en masse danskere, hvorfor de vælger denne ferieform, hvor man ikke behøver egen campingvogn eller telt for at tage på campingferie.

Campinglife har premiere mandag d. 4.1. kl. 22

Se flere sendetider herunder.

Campingferie 650,-
Subaru
Primo Tours
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt