Dayz Resorts

27.7.13

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Presse: Campingpatruljen afslutter sæsonen med succes på Bogense Strand Camping

Campinghygge, underholning og sjove oplevelser er nogen af nøgleordene for Campingpatruljen, bestående af Anne-Vibeke, Martin og Ketil. Og det var helt sikkert også nøgleordene for Campingpatruljens besøg på Bogense Strand Camping, der var sidste stop på årets turné på de danske campingpladser.

Man kan gå ud til den lille ø Æbelø, der er rig på naturoplevelser.

Man kan gå ud til den lille ø Æbelø, der er rig på naturoplevelser.


Skøn natur, vilde dyr og store is

Bogense Strand Camping og omegn, bød på herlige oplevelser under tv-optagelserne af Campingpatruljen, der består af Anne-Vibeke, Martin og Ketil.

De tre tv-værter har denne gang været på vandretur i vandet ved Æbelø, på bisonfarmen Ditlevsdal og selvfølgelig hygget sig i Bogense by, samt på havnen, hvor Campingpatruljen fandt et par rigtige sommerferie-isvafler.

- Jeg har altid haft en tommelfingerregel, der siger at man skal have en is mindst én gang om dagen, når man er på sommerferie, udtaler en begejstret Anne-Vibeke, inden hun tager en bid af den store vaffel, med fem kugler, softice, guf, syltetøj og selvfølgelig en flødebolle.

Både børn og voksne var godt underholdt under Campingpatruljens show.

Både børn og voksne var godt underholdt under Campingpatruljens show.


Campingferie er hygge

Selvfølgelig er der også blevet hygget, drukket kaffe, slappet af, sunget og underholdt på selve campingpladsen.

Campingpatruljen afholdt show med musik og sjove campinghistorier fra hele verden, til stor begejstring for både børn og voksne.

Bogense Strand Camping lægger op til hygge, musik og alsidig camping.

Bogense Strand Camping lægger op til hygge, musik og alsidig camping.


Er det en bil? Er det en motorcykel?

Som i de andre tv-programmer har de tre friske værter, overnattet på forskellige måder på campingpladsen.

Denne gang havde Martin fornøjelsen af at overnatte i en Caravelair campingvogn, mens Anne-Vibeke havde fundet sig til rette i et stort familietelt fra Outwell.

Ketil havde også fornøjelsen af at overnatte i campingvogn, men det var ikke en hvilken som helst campingvogn. Det var nemlig en gammel Qek campingvogn, fra det tidligere DDR, der tilhører Kurt Solberg, også kendt som DJ.Mr.Boom . Oven i købet blev Qek'en trukket af en såkaldt Trike, der er en slags trehjulet mellemting mellem en motorcykel og en bil.

På Ditlevsdals Bisonfarm, kan man også opleve den rigtige Wild West stemning, med det storslåede hesteshow.

På Ditlevsdals Bisonfarm, kan man også opleve den rigtige Wild West stemning, med det storslåede hesteshow.


Farvel for denne gang

Campingpatruljen har nu afsluttet årets turné, med "patruljering" af de danske campingpladser, men det er ikke ensbetydende med at du ikke kan opleve meget mere med de tre værter.

Til foråret kommer der nemlig hele fire tv-programmer, om Campingpatruljens oplevelser i det danske sommerland. Her i blandt også fra Bogense Strand Camping. Programmerne bliver vist på tv-kanalen dk4, samt på CampingDanmark.

De præcise sendetider vil kunne findes på CampingDanmar, samt dk4's hjemmeside, så du kan følge med, til Sommer i Solskin.

Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
Campingferie 650,-
Subaru
RejseAvisen.dk
Seneste nyt