Riis Rejser

30.7.13

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

PRESSE: Campingpatruljen leverede super hyggelig familieundholdning på Hvidbjerg Strand Feriepark

Solen stod smukt på himlen over Versterhavet på Hvidbjerg Strand Feriepark, da Campingpatruljen igen samlede familien Danmark i den total fyldte Westernby på campingpladsen.

På billedet ses Tv-fotograf Rasmus Schønning sammen med de tre Campingpatrulje-værter Anne-Vibeke, Martin (tv)og Ketil.

På billedet ses Tv-fotograf Rasmus Schønning sammen med de tre Campingpatrulje-værter Anne-Vibeke, Martin (tv)og Ketil.


Tv-optagelser og campingsjov

Martin, Ketil og Anne-Vibeke filmer under besøget også et Tv-program, der senere på året sendes på dk4.

Denne gang har de tre værter været på hesteryg, i wellness og i det hele taget rundt på den store campingplads og "patruljere" blandt de ferieglade danskere.

- Det er bare suverænt og se, hvordan børn og voksne sidder og gynger med til musikken og er med på alle vores historier. Det er virkelig danske sommer, når den er bedst, siger en glad Anne-Vibeke, der er med i Campingpatruljen sammen med Martin og Ketil.

En komplet fyldt Westernby på Hvidbjerg Strand Feriepark til Campingpatruljens show.

En komplet fyldt Westernby på Hvidbjerg Strand Feriepark til Campingpatruljens show.


Suverænt show for campingpladsens gæster

De tre oplagte TV-værter tog en pause fra optagelseren for at underholden campingpladsens gæster og det faldt i god jord.

En komplet fyldt Westernby på Hvidbjerg Strand Feriepark, høj sol og masser af musik og grin dannede rammen om en herlig sommeraften bland campinggæsterne.

Klik for større billede


Perfekte omgivelser

Campingpatruljen slog lejr i et helt nyt og skønt campingområde på Hvidbjerg Strand Feriepark, hvor værternes tre vogntog, autocamper, campingvogn og telt, lå med udsigt til en lille fiskesø.

Anne-Vibeke boede denne gang i en Caravelair campingvogn, Martin i Frankia autocamper og Ketil i et Outwell telt. I hvert program viser de tre værter tre forskellige måder at campere på.

- Vi bor meget forskelligt i de udsendelser vi producerer netop for at vise de mange muligheder, der er med ferieformen camping. Jeg kender ingen anden ferieform, hvor man kan bo på så mange forskellige måder og det er suverænt for det gør også at det er en ferieform alle kan være med på uanset hvad man bor i, siger Anne-Vibeke Isaksen, der selv campere på mange forskellige måder og hele året rundt.

Outwell
Torre La Sal
Subaru
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt