Riis Rejser

1.2.17

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Hillerød Camping
Bogmærk eller del
 

Hillerød Camping: Trestjernet perle i Nordsjælland

Hillerød Camping er en hyggelig plads med rolig atmosfære, trods beliggenheden midt i byen. Hillerød er en turist by som er et besøg værd. Hillerød er kendt for mange ting, men specielt Frederiksborg slot med barokhaven er velbesøgt. Slottet er åbent året rundt alle ugens dage, og dermed perfekt for turister på alle årstider.

På Hillerød Camping er der plads til alle

På Hillerød Camping er der plads til alle


Hillerød Camping ligger i gåafstand til alle byens populære attraktioner, cafeer, gågaderne med shoppingcentre m.m. og ønsker man at udforske naturen er der også perfekt mulighed for det. Gode muligheder for cykelture i de nærliggende skove eller tag nordpå til de Nordsjællandske dejlige strande.

Campingpladsen ligger 10 minutter fra centrum i gåafstand. Så lad bilen stå og oplev Hillerød i eget tempo. Eller tag S-toget direkte fra Hillerød til København eller Helsingør på en halv time.

Mange der besøger Hillerød Camping bliver gerne flere dage ad gangen, og kommer tilbage år efter år. Det fortæller lejrchef Annette Quist, der af erfaring ved at de besøgende godt kan lide at bo på campingpladsen, bl.a. pga. beliggenheden og den hyggelige atmosfære på pladsen.

I løbet af 2011 bliver servicen for autocampere udvidet på Hillerød Camping

I løbet af 2011 bliver servicen for autocampere udvidet på Hillerød Camping


Service for autocampere

Der findes kun enkelte forår/sensommer sæsonpladser på Hillerød Camping, da der skal være rig mulighed for at kunne finde plads til alle dag/feriecampister der mere og mere besøger pladsen, både fra ind-og udland.

Hillerød Camping har ny servicebygning, og er yderst autocampervenlig. I løbet af 2011 kommer der ny service for autocampere, og det bliver dermed lettere for vognene at manøvre rundt og have god plads. Pladsen råder p.t. over 14 hytter og planen er at få yderligere fire hytter, og disse bliver med bad og toilet.

Se også...
Torre La Sal
Campingferie 650,-
Outwell
Subaru
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt