Isabella

15.10.17

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Luksuscruise i Vestcaribien (1/2)

Hvem drømmer ikke om sol, varme, luksus og service til den store guldmedalje?
Krydstogtsskibet Celebrity Reflection garanterer for om end ikke andet så i hvert fald for luksus og service, selvom sol og varme også nærmest er garanteret, den uge vi skal være gæster ombord på Celebrity Reflection, mens hun tager os fra destination til destination i det vestlige Caribien.

Miami's skyline er et enestående syn, under afsejlingen med Celebrity Reflection.

Miami's skyline er et enestående syn, under afsejlingen med Celebrity Reflection.


Afgang fra Florida

Krydstogtet starter ud i Miami i Florida, der ud over at være kendt for tv serien Miami Vice, også er kendt for skønne strande og et meget aktivt byliv – særligt i Miami Beach området.

Det er en god ide at ankomme til Miami i god tid, så forsinkelser af fly mv. ikke er ensbetydende med at man kommer for sent til skibet, og da Miami en by med masser af muligheder, behøver man ikke bekymre sig om at komme til at kede sig, hvad enten man er til fest, solbadning, shopping osv.

Ocean Drive i Miami Beach området er vel sagtens en af Floridas bedste områder at feste, med de mange barer og diskoteker, og man finder også mange gode restauranter i området.

Skal shopping genet slippes løs, er det oplagt at tage ud i en af byens outlet malls, som f.eks. Sawgrass Mills, hvor man kan købe sidste års kollektioner til rigtig gode priser.

Ombord på Reflection - klar til afgang - og masser af afslapning.

Ombord på Reflection - klar til afgang - og masser af afslapning.


Slip for slæbet - personalet klarer den for dig

Ved ankomsten til krydstogtsterminalen tager de mange ansatte sig af at bringe bagageen ombord, så det eneste man skal tænke på er at have det mest nødvendige med sig, en trøje/let jakke, medicin ect. Med i håndbagagen.  

Efter et hurtigt sikkerhedstjek og check-in, er man klar til at nyde ferien, og hvad er bedre end at starte med at se udsejlingen fra Miami, med en kold drink i hånden – mens skibet langsomt glider forbi den farvestrålende sky-line.

Personalet står på stikker for dig - og er altid klar til at hjælpe. Selv på græsplænen på øverste dæk.

Personalet står på stikker for dig - og er altid klar til at hjælpe. Selv på græsplænen på øverste dæk.


Super service

Personalet ombord er superhjælpsomme – og selvom det hele måske kan forekomme lidt uoverskueligt den første dags tid, står de på spring for at besvare spørgsmål, servere mad og drikke, og generelt sørge for at din ferie bliver så behagelig som muligt.

Alt afhængig af hvilken kahytstype du har bestilt hjemmefra, står der også en stateroom attendant, altså en slags husholder eller stuepige, eller en decideret butler til tjeneste for dig. De sørger for at kahytten bliver gjort rent, reder seng og er også behjælpelige med f.eks. vask og strygning af tøj (mod et beløb) og i det hele taget sørge for at dit krydstogt bliver så behageligt som muligt.

I barer og restauranter står det professionelle team selvfølgelig også klar for at give dig den bedste oplevelse, altid med et smil på læben.

Der er altid noget at give sit til ombord på et skib som Celebrity Reflection - også i de mange hyggelige barer ombord.

Der er altid noget at give sit til ombord på et skib som Celebrity Reflection - også i de mange hyggelige barer ombord.


En hel dag til søs – bliver det ikke kedeligt?

Den første dag på dette krydstogt foregår til søs, da skibets første destination er turens vestligste punkt, Cozumel i Mexico. Man kunne måske tro at en hel dag ombord på et skib ville føles som lang tid, men det gør det ikke. Nærmest tvært i mod.

Der er så mange aktiviteter ombord, at hvis man ville få stress, hvis man skulle forsøge at deltage i dem alle, men der er med garanti noget for enhver smag – afslapning på soldækket, kunstforedrag – og udsalg, vinsmagninger, teatershows, levende musik i flere af de mange barer, fitness i det store træningslokale, golftræning eller petanque på det øverste dæk (der flere steder er dækket med rigtig græs!), få en afslappende behandling i wellness centret, eller man kan sætte sig i skibets bibliotek og læse en bog – skibet har endda bøger på dansk!

Dette er blot et lille udvalg af de mange muligheder ombord – listen er simpelthen for lang til denne artikel, men der er i hvert fald ingen undskyldning for at kede sig.

I anden del af artiklen skal vi kigge nærmere på de spændende destinationer, Celebrity Reflection lægger til på denne tur.

Tamarit Parc Resort
Primo Tours
Outwell
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt