Riis Rejser

5.7.13

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Planlægger du også ferien hjemmefra?

Det viser en undersøgelse via internettet, fortaget for Apollos gæster, at vi danskere gør. Det er ikke bare fly og hotel men også aktiviteter og restauranter der bestilles, så ferien er komplet.

Danskerne planlægger deres ferie til punkt og prikke hjemmefra, viser en undersøgelse af Apollos gæster

Danskerne planlægger deres ferie til punkt og prikke hjemmefra, viser en undersøgelse af Apollos gæster


Danskerne planlægger deres ferie på forskellig vis, og en ny repræsentativ undersøgelse blandt danskerne viser, at de fleste forbereder sig på ferien ved først at læse om rejsemålet på internet (65 %). 55 % læser bøger og guides om rejsemålets seværdigheder, kultur, vejret og lignende, mens 43 % får viden om rejsemålet på rejseselskabernes hjemmesider.

- Ferietid er dyrebar tid – men også planlægningstid. Vi holder kun få ferieuger om året, og derfor skal alt klappe, når vi endelig er af sted. Mange danskere bestiller derfor kulturelle oplevelser, bord på en restaurant, de har fået anbefalet, eller det eftertragtede dykkerkursus hjemmefra. De forudbestilte ferieaktiviteter gør, at vi bedre kan slappe af på ferien, siger Rikke Koks Andreassen, kommunikationschef hos Apollo.
- Det landsdækkende undersøgelsesresultat går godt i tråd med, at flere og flere af vores gæster booker en udflugt inden afrejse, eller på Facebook spørger vores destinationspersonale om hjælp til gode restauranter på rejsemålet. Det er ikke vanskeligere at booke en god restaurant i Rethymnon på Kreta over internet inden afrejse, når man sidder i Vejle, end at booke en restaurant i netop Vejle, når man er hjemme, slutter Rikke Koks Andreassen.

Undersøgelsen er netop foretaget for Apollo af Kompas Kommunikation. Undersøgelsen er gennemført via internettet blandt 1.193 danskere fra hele landet.

Se undersøgelsen som vedhæftet fil herunder.

Se også...
Campingferie 650,-
Tamarit Parc Resort
Subaru
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt