Azamara Cruice

1.4.14

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: Rasmus Schønning
Bogmærk eller del
 

Presse: Chefredaktør Anne-Vibeke Isaksen får mega bøde for kørsel på strand (APRILSNAR)

Årest første campingtur til Nordjylland gik ikke efter planen.
Den berejste tv-vært kørte som så mange gange før ned på stranden med både bil og campingvogn og det udløste en kæmpe bøde.

CampingDanmark.dk chefredaktør Anne-Vibeke Isaksen får kæmpe bøde på at køre med campingvogn på Saltum Strand.

CampingDanmark.dk chefredaktør Anne-Vibeke Isaksen får kæmpe bøde på at køre med campingvogn på Saltum Strand.


Påsketur rundt i Danmark med campingvogn på krogen

CampingDanmark.dks chefredaktør har som altid været rundt i Danmark i Påsken med campingvogn på krogen og den forbindelse også en tur på Saltum Strand, hvor man nu ikke længere må køre i bil på stranden.

- Det undrer mig meget, da det er en del af det officielle vejnet i Danmark. Skiltene er der endnu, så man har ikke en chance for at se at reglerne er lavet om, siger Anne-Vibeke Isaksen.

- Jeg er drøn ærgerlig over at reglerne er lavet om og selvfølgelig selve bøden på 5.000 kr. Det er jo en af de mest suveræne oplevelser ved Vestkysten, at man kan køre på stranden så mange steder. Når jeg rejser i udlandet, er det også en af de ting, jeg fremhæver ved den danske vestkyst, for man skal jo næsten helt til New Zealand og Ninty Mile Beach for at opleve noget lignende, afslutter Anne-Vibeke.

CampingDanmark.dk vil efter Påsken kontakte Nordjysk Politi og de involverede kommuner i håb om at det igen kan blive muligt at køre på de imponerende strande.

Klik for større billede


Vi har brug for din hjælp!

Har du hørt om andre der er kommet i denne situation, så hører vi gerne fra dig på info@CampingDanmark.dk eller www.facebook.com.

Primo Tours
Outwell
Tamarit Parc Resort
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt