Dayz Resorts

5.10.11

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Danmark: Aktiv efterårsferie for hele familien

Koldere morgener, tåget og vådt vejr, og blade der falder af træerne. Ja, vi kan ikke komme udenom at efteråret har ramt Danmark. Men det betyder også at efterårsferien venter lige rundt om hjørnet, og til dem der vil rejse rundt i landet, er der her nogle gode tips til aktiviteter for hele familien.

Sort Sol som kan opleves i efterårsferien ved Vadehavet

Sort Sol som kan opleves i efterårsferien ved Vadehavet


Ribe og omegn

Ribe holder traditionen tro Kulturnat. I år er temaet ”Oplevelser i porte, gårde og slipper”.
Ribes Kulturnat er en historisk totaloplevelse med drama, musik, kunst, fortælling, gøgl, optrin m.m. i Ribes smukke middelalderlige bykerne. Den første kulturnat blev afholdt i 1996, og siden er der sket meget. Natten er en forunderlig blanding af stille gys og befriende latter, af udfordringer og leg - og gode oplevelser, der kan give hele familien noget at tale om i lang tid

Oplev Sort Sol med Vadehavscenteret i efterårsferien. Fænomenet Sort Sol er en fantastisk oplevelse når 100.000-400.000 stære danser ballet på aftenhimlen. Husk varmt tøj evt. et tæppe og noget varmt at drikke samt godt fodtøj, og forvent at turen kan vare to km. eller mere.

Ribe Camping afholder masser af arrangementer for både børn og voksne. Bl.a. Karaoke og værksteder hvor man kan være kreativ. For de voksne vil der være Oktoberfest med ølsmagning og god musik.

Skonnerten Fulton

Skonnerten Fulton


Syd-vest Fyn

Vestfyns Hjemstavnsgård arrangerer masser af efterårsferieaktiviteter for store og små. Her kan man bl.a. se landbrugsredskaber, møbler, husgeråd fra 1700- og 1800-tallet.

Man kan også bruge en dag i Lillebælt med Fulton. Tag madpakker og godt tøj på, og kom på sejlads med skonnerten Fulton, fra Assens.

Giv fodboldfødderne en oplevelse med en sjov omgang Fodbold-golf. Denne aktivitet er blevet meget populær, og alle i familien kan være med. Det foregår i Ebberup.

Der er lagt op til ægte Halloween stemning i Tivoli

Der er lagt op til ægte Halloween stemning i Tivoli
Fotograf: Tivoli.dk


Sjælland

Smag på Odsherred i uge 42. Om efteråret bugner Odsherred af friske råvarer og lokale, kulinariske specialiteter hos gårdbutikker, producenter, restauranter og supermarkeder. Efterårsferien er en fin anledning til at opleve dette.

Kom på skattejagt i Næstved, hvor gevinsten er sund og sjov motion sammen med masser af historie.

Tag til hovedstaden og oplev et hav af muligheder. En godt råd er at tage i Tivoli og se den flotte (u)hyggelige udsmykning. Hele Tivoli vil være pyntet op med hekse, og masser af flotte grækar, der er skåret ud i flere forskellige forme.

Tamarit Parc Resort
Outwell
Subaru
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt