Royal Caribbean

27.4.17

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Hvidbjerg Strand Feriepark
Bogmærk eller del
 

Hytter på Hvidbjerg Strand Feriepark er blandt de bedste

Hvidbjerg Strand Feriepark er udnævnt til at have de bedste ferieudlejningsboliger - de såkaldte Fiskerhuse - på campingpladser i Europa - bedømt af ANWBs medlemmer. (Hollands FDM)

Sådan ser Fiskerhusene ud indeni

Sådan ser Fiskerhusene ud indeni


Velfortjent

- Det er virkelig velfortjent, at Hvidbjerg Strand Feriepark er blevet udnævnt til at have de bedste ferieudlejningsboliger på campingpladser i Europa. Hvidbjerg Strand Feriepark har været blandt de bedste og mest nyskabende campingpladser i Danmark i mange år, siger direktør Poul Fejer Christiansen, Campingrådet.

Det er Hvidbjerg Strand Ferieparks ”Fiskerhuse”, som er hytter på 35 m², der er placeret med en terrasse, der står på pæle i fiskesøen, der har imponeret ANWBs medlemmer.

Hvidbjerg Strand Feriepark ligger i Blåvand tæt på Danmarks vestligste punkt Blåvands Huk på den jyske vestkyst. Blåvand er en attraktiv ferieby, og det har Hvidbjerg Strand Feriepark og familien Slaikjær en stor del af æren for.  

Familien Slaikjær, i to generationer i skikkelse af forældrene Mona og Thorkild og børnene Lene og Steen, står bag Hvidbjerg Strand Feriepark.

Hvidbjerg Strand Feriepark har i mange år været den største campingplads i Danmark målt på antal overnatninger.

Populære Fiskerhuse på Hvidbjerg Strand Feriepark, er blandt Europas bedste

Populære Fiskerhuse på Hvidbjerg Strand Feriepark, er blandt Europas bedste


Torre La Sal
Campingferie 650,-
Primo Tours
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt