Azamara Cruice

Danmark: En gastromonisk oplevelse på Restaurant 5 i Svendborg

Bogmærk eller del
tirsdag den 30.4.13

Se billederne fra Svendborg og en gastronomisk oplevelse af smagen af Fyn. Læs flere artikler og se Tv-klip om de mange muligheder for ferie i Danmark her

Foto af: Thomas Sørensen
Hotel Ærø med Tårnværelset på den anden side af Brogade i Svendborgs latinerkvarter ved havnen.
På Restaurant 5 serverer køkkenchefen Jeff Scott Foster en gastronomisk oplevelse
Rogn - Røg - Rug, bestående af stenbiderrogn, slethvarrogn, rygeost og rugbrødsflager - serveret med Pomona cider fra Ørbæk
Fynsk Bortsch Polonaise, bestående af fynske krebs som consommé, haler som raviollo, rødbeder og æbler
Unghane i mjød med malt, skorzonerrod og pommes copeaux.
En francaise, bestående af slethvar, nage, smør og karse, serveret med Urban Haze fra Coisbo Bryggeri
Den glade gris, bestående af kæber i æbler, vild brøndkarse, Kerteminde solbær samt pastinak
Bøf med selleri, bestående af oksefilet, puré, bordelaise, røget marv samt ramsløg
5's dessert med rabarber, valrhona chokolade og skovmærke, hertil dansk æblevin Malus Danica fra Cold Hand Winery
Torre La Sal
Outwell
Campingferie 650,-
Primo Tours
RejseAvisen.dk
Seneste nyt