La Quercia

17.9.10

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Danmark: Fårup Sommerland - én af verdens bedste

Internationalt anerkendt magasin har netop kåret Fårup Sommerland som verdens tredje bedste forlystelsespark for børn. Den nordjyske familiepark placerer sig dermed i ligaen af store amerikanske forlystelsesparker, og populariteten bakkes op af danske gæster.

Fårup Sommerlands oplevelser for både børn og voksne har netop givet den nordjyske familiepark en placering som verdens tredjebedste forlystelse for børn

Fårup Sommerlands oplevelser for både børn og voksne har netop givet den nordjyske familiepark en placering som verdens tredjebedste forlystelse for børn


- Vi er utrolig stolte af, at så mange gæster sætter stor pris på vores forlystelser. Jeg bider især mærke i, at vi er blevet valgt, fordi forældre og børn kan få sjove oplevelser sammen i Fårup Sommerland. Det tyder på, at vi gør det rigtige med at tilbyde klassiske forlystelser til hele familien, fortæller Fårup Sommerlands direktør Søren Kragelund.

Kåringen er især bemærkelsesværdigt, fordi det sædvanligvis er store amerikanske forlystelsesparker, der løber med prisen. Det understøttes af, at Fårup Sommerland i år er en af de eneste europæiske parker, der placerer sig i toppen af 'Amusement Today’s' 25 kategorier.

Den nordjyske park har med 607.051 gæster netop afsluttet sæsonen med besøgsrekord for sjette år i træk. Dermed beholder Fårup Sommerland sin placering som Danmarks næststørste attraktion uden for København.

- Det er fantastisk at kunne sætte punktum for 2010 med både besøgsrekord og ’The Golden Ticket Award’ i hus. Vi har dermed skabt et stærkt fundament at arbejde videre på, når vi slår dørene op til parken næste år, slutter Søren Kragelund.  

Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
Primo Tours
Subaru
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt