Royal Caribbean

1.1.16

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: PR
Bogmærk eller del
 

Let cykelferie i Skagen

Normalt forbindes cykelferie med tung oppakning og primitiv overnatning. Men på feriestedet Skagen Strand ligger alle oplevelser inden for rækkevidde, så en aktiv ferie kan kombineres med hyggeaftener i behagelige omgivelser.

Skagen Strand ligger centralt i forhold til alle oplevelsesmulighederne i Skagen og omegn

Skagen Strand ligger centralt i forhold til alle oplevelsesmulighederne i Skagen og omegn


Central beliggenhed

Spektakulære naturscener, friske fisk på havnen og smukke malerier fra den gamle kunstnerkoloni. I Skagen venter oplevelserne blot på at blive opdaget. En god måde  at udforske området, er at hoppe på cyklen, hvor man også får motion. Med en central beliggenhed lige syd for Skagen, er ferieboligerne på Skagen Strand det oplagte udgangspunkt til at tage på dagsture rundt i Nordjylland.

Alle Skagen Strands 142 ferieboliger er indrettet med eget køkken, så det er nemt at smøre madpakker om morgenen, inden man hopper på cyklerne og køre ud i naturen.

Skal cykelferien have en blid start, så tag en tur ind til Skagen by, der kun ligger 12 kilometer fra Skagen Strand. Parker cyklerne ved gågadens start, og nyd en slentretur gennem byens hyggelige gader.
Når familien er mæt af oplevelser, er det tid til at stille den anden sult. Man kan lade sig friste af havnens friske fiskefileter, eller fortsæt cykelturen ud i den grønne natur, hvor hjemmesmurte klemmer bare smager bedre

Det er nemt og bekvemt at tage hytterne hos Skagen Strand som udgangspunkt til cykelferien

Det er nemt og bekvemt at tage hytterne hos Skagen Strand som udgangspunkt til cykelferien


Få pulsen op i naturen

Hvis man skal udfordres af en lidt længere cykeltur, er det oplagt at sætte Skagens smukke naturoplevelser på dagsordenen.
Start med en cykeltur til Grenen, hvor Kattegat og Vesterhavet mødes i et brusende favntag. Fortsæt turen mod det forunderlige naturfænomen Råbjerg Mile. Her kan både store og små lege i timevis, i den vandrende sandbanke.

Om aftenen, når alle cyklister vender trætte hjem, venter ferieboligen med bløde puder i afslappende omgivelser, en god film i fjernsynet og en middag i Skagen Strands egen restaurant.

Primo Tours
Subaru
Torre La Sal
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt