Riis Rejser

8.6.13

Af: H. Andersen Fotograf: Saltbæk Camping
Bogmærk eller del
 

Saltbæk Camping i Kalundborg er klar til sommeren

Costa Kalundborg er bedre end Spanien, hvis du spørger campisterne på Saltbæk Camping Kalundborg.
Lyseblå himmel, campingvogne, en dejlig atmosfære bølger gennem forårsluften, når campisterne er ved at gøre klar til en ny sommer på Saltbæk Camping.
En termokande bliver stillet på det hvide plastikbord og vi er ved at være klar efter-frokost-kaffen, som de siger på campingpladsen. Klage kan man vel ikke, når vejret er godt og camping er blevet IN. Det er jo dejligt.

Der må hygges ...

Der må hygges ...


Mange nye kunder på Saltbæk Camping

Vi ser mange nye gæster fra Jylland, Fyn og Nordsjælland, og de har alle sammen fundet ud af at man sagtens kan have en kvalitetsferie på en campingplads siger lejrchefen. Tidligere kom gæster næsten udelukkede fra Vestsjælland.

De nye gæster har bl.a. betydet, at der ud over fuglekvidder, flagstang og gammeldags isvafler nu også er  kommet trådløs internet på hele campingpladsen. De mange børnefamilier har brug for at komme på cyberspace fra campingvognen, og så kan man jo selv se alle de mange muligheder med hensyn til hvad Kalundborg og omegn har at byde på - vejrudsigten, nyhederne, stc.

Og så er der jo alle vennerne på Facebook, som skal holdes opdateret, så der er nok at bruge nettet til. Derfor har Saltbæk Camping også fået en 10 Mbit linje, så alle kan være på samtidigt.  

Klik for større billede


Slip for den stressede hverdag

Minna, der sammen med manden Henry har været helårscampister i mere end 10 år forstår godt at camping er blevet en populær ferieform:

- Der er et særligt godt fællesskab her på pladsen, som folk fra den stressede hverdag godt kan lide, når vognen er på plads og ungerne har fundet legepladsen. Så slapper man virkelig af.

De seneste år er der kommet flere børnefamilier på Saltbæk Camping, der blandt andet har lavet en kæmpe legeplads med klatrevæg, Kalundborgs største sandkasse, overdækket terrasse med bordtennis og dart, to hoppepuder og meget andet til børnene.

Saltbæk Camping er bare et dejligt sted at være ...

Man kan næste få alt på Saltbæk Camping og i Kalundborg

Området har langt flere solskinstimer end resten af landet. Man kan gå ture i skovene eller bade ved stranden, spille bowling eller gå i svømmehallen i Kalundborg.

Her er der restauranter, cafeer, gode indkøbsforhold, en dejlig gågade med masser af butikker. Hvad mere kan man forlange?

Outwell
Subaru
Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
RejseAvisen.dk
Seneste nyt