Isabella

26.1.12

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Danmark: Spa og wellness på Bornholm

Den Bornholmske Diamant Spa på Hotel Griffen i Rønne, der åbnede i 2010, har haft stor succes for både lokale og turister.

Klik for større billede


Den 1.000 kvadratmeter store inden- og udendørs spa med bade, bassiner og behandlinger, har kostet 14 millioner kroner at opføre. Alle gulve og vægge er bygget af bornholmsk granit og sandsten. Arkitekt Bente Medelby har tilstræbt en unik harmoni mellem den bornholmske klippenaturs dramatiske kamp mellem ild og is og det moderne menneskes behov for at styrke krop og sjæl med kolde og varme bade. Saunaer og pools er opkaldt efter Den Våde Ovn, Døndalen, Rokkestenen og andre bornholmske seværdigheder.

Spaens vartegn er en sjælden 425 millioner år gammel bornholmsk diamant, udstillet i samarbejde med oplevelsescentret Natur Bornholm. Beliggenheden ti meter fra Østersøen og få minutter fra færge og fly giver Den Bornholmske Diamant Spa en central placering i viften af tilbud til wellness-turister.

Se også...

Tv-klip: Rejsemagasinet - Ferie i Bella, Hotel Griffen Bornholm

Rejsemagasinet har besøgt Ferie & Fritid i Bella Centret. Her fortæller Bettina Lund fra Hotel Griffen på Bornholm, om deres nye Spa - Den Bornholmske Diamant Spa. Læs mere om Tv-programmet her

25-01-2012

Outwell
Torre La Sal
Subaru
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt