28.3.12

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Danmark: Svaneke Is åbner nyt ismejeri i Tivoli

Det bornholmske micro-ismejeri fra Svaneke har netop indgået aftale med Tivoli om at åbne et nyt ismejeri i Tivoli. Det nye ismejeri og café der slår dørene op på Tivolis åbningsdag d. 12. april 2012, kommer til at byde på naturlig is uden kunstige tilsætningsstoffer, produceret af fløde fra Bornholmske Jersey-køer og nordiske bær og frugter. Mejeriet vil med sin beliggenhed også kunne sælge til forbipasserende udenfor Tivoli.

Svaneke Is vil fra 2012 sæsonen, dagligt producere is i det nye ismejeri i Tivoli

Svaneke Is vil fra 2012 sæsonen, dagligt producere is i det nye ismejeri i Tivoli


Svaneke Is flytter ind i Pallettens tidligere lokaler tæt ved Hovedindgangen, og får også mulighed for at sælge is ud til gaden, så forbipasserende udenfor Tivoli også kan købe is. Med indflytningen føjer Svaneke Is sig til listen over bornholmske virksomheder i Tivoli, der i forvejen tæller Lakrids by Johan Bülow og smykke og gaveartikler og brugskunst butikken Lifestone.

- Tivolis stærke brand er blandt Danmarks ypperste, og det giver os fra Bornholm nogle muligheder for at bruge Haven som udstillingsvindue for vores regionale produkter, fortæller direktør Søren Hald fra Svaneke Is. Tivoli kommer til at spille en betydelig rolle, når vi f.eks. introducerer nye is-varianter i løbet af sommeren og så er vi svært tilfredse med de mange gæster som lægger vejen forbi Tivoli. Beliggenheden er perfekt, fordi vi samtidig kan sælge is til forbipasserende udenfor Haven.

  Glemt kodeord?
RejseAvisen.dk
Seneste nyt