Primo Tours

1.1.16

Af: Rasmus Schønning Fotograf: RejseAvisen.dk
Bogmærk eller del
 

630 km cykelrute mellem København og Berlin

Den internationale cykelrute åbnede 2001 og har gennem årene udbygget informationen om ruten. Bl.a. er der udgivet en dansksproget brochure og ruten har egen hjemmeside med flere oplysninger om alle 630 km.

På cykeltur i Tyskland

På cykeltur i Tyskland


God information om cykelruten

Siden åbningen af ruten er der blevet arbejdet på at udvikle bedre information om cykelruten til danskere og skandinaver.

Det har resulteret i udgivelsen af en dansksproget brochure på 68 sider med rutebeskrivelser, overnatningsliste og ikke mindst mange smukke billeder.

Informationerne fra brochuren samt yderligere detaljer kan ses på rutens hjemmeside.

Turistorganisationerne oplever en stigende efterspørgsel efter information om cykelferie.

Det er populært at komme ud i naturen og være fysisk aktiv og måske bliver det endnu mere populært i fremtiden set i lyset af den aktuelle fedme-debat.

En rute der forbinder to kulturer og to hovedstæder, appellerer til eventyrlysten hos cykelfolket.

Beviset for at ruten er en god idé viser sig også ved at to store forlag i Tyskland og Østrig tror så meget på ruten at de hver især har valgt at udgive en detaljeret kortbog over hele ruteforløbet.

Hvorfor cykle denne rute?

En cykelferie fra København til Berlin (eller omvendt) er en oplagt idé til naturelskere.

Hvis man kan tale om et tema der kendetegner ruten København-Belin, må det være de mange fantastisk flotte naturområder man cykler forbi eller direkte igennem.

Skal nogle fremhæves er det strandparken ved Ishøj lige syd for København, Tryggevælde Ådal syd for Køge og Stevns Klint med Højerup Kirke - bogstaveligt talt på kanten af klinten.

Præstø Fjord og halvøen Feddet med den eneste hede i Østdanmark, Møns Klint med de over 100 meter høje kridtklinter.

Også oldtidsskoven Halsskov Vænge på Falster med fortidsminder og græssende får - og så selvfølgelig kystlandskaberne langs Østersøen, som man kan opleve langs ruten i Danmark.

I Tyskland kan fremhæves Müritz Nationalpark med imponerende søområder og Naturparkprojekt Stechlin-Ruppiner Land – et 800 km² stort naturområde 60 km fra Berlin.

Campingferie 650,-
Subaru
Primo Tours
Outwell
Tamarit Parc Resort
RejseAvisen.dk
Seneste nyt