Dayz Resorts

28.7.13

Af: Lasse Løndahl Henriksen Fotograf: CampingDanmark.dk
Bogmærk eller del
 

Dejlige sommerdage under Campingpatruljens besøg i Løgismose

Høj sol, glade mennesker og en enestående udsigt over Helnæs bugten, lagde rammerne om Campingpatruljens besøg på Løgismose Strand Camping.

Ikke langt fra campingpladsen kan man prøve Japansk golf, på den første bane i Nordeuropa. Japansk golf er en slags mellemting mellem minigolf og rigtig golf, og i følge campingpatruljens tre

Ikke langt fra campingpladsen kan man prøve Japansk golf, på den første bane i Nordeuropa. Japansk golf er en slags mellemting mellem minigolf og rigtig golf, og i følge campingpatruljens tre "musketerer" meget underholdende.


Den gode stemning betyder alt

Anne-Vibeke, Martin og Ketil, har under besøget på Løgismosestrand Camping, filmet et tv-program i tv-serien Campingpatruljen.

Denne gang har værtstrioen kastet sig over nogen af de mange spændende oplevelser i lokalområdet og på selve campingpladsen, der emmer af venlighed og hjælpsomhed.

- Stemningen på Løgismosestrand Camping er varm og venlig, og det er skønt at se hvordan alle hygger sig, både børn og voksne, udtaler Anne-Vibeke, der sammen med de to andre medlemmer af Campingpatruljen, Martin og Ketil, glæder sig over den smukt beliggende campingplads.  

Campingpladsens gæster var mødt talstærkt op til underholdning med Campingpatruljen.

Campingpladsens gæster var mødt talstærkt op til underholdning med Campingpatruljen.


Højt humør ved Helnæs Bugt

De tre værter underholdt campingpladsens gæster, med show med musik og historier fra campinglivet og sikke et show.

Scenen var stillet op med den smukke Helnæs Bugt som baggrund, og de mange gæster på pladsen hyggede sig og sang med.

Som et ekstra festligt indslag, var der gæste optræden af campingpladsens Camilla, der til glæde for gæsterne, sang med på Martin og Ketils Doktor Pjuskebusk sang.

Her ses Anne-Vibeke med Danmarks første amfibiecampingvogn CampBoat.

Her ses Anne-Vibeke med Danmarks første amfibiecampingvogn CampBoat.


Camping til lands og til vands og med luft

Campingpatruljen har denne gang spredt sig lidt over campingpladsen. Faktisk en hel del.

Martin bor nemlig i et oppusteligt telt, uden stænger, fra Outwell, og som nabo har han Anne-Vibeke, der bor i en caravelair campingvogn.

Ketil derimod er rykket ud for enden af campingpladsens bådebro, hvor han camperer i Danmarks første amfibiecampingvogn, altså en campingvogn der både kan bruges på land, men også på vandet, som en husbåd.

- Som jeg altid har sagt er camping den mest alsidige ferieform der findes, men det er godt nok første gang jeg har set en campingvogn, der er bygget til at sejle, udtaler Anne-Vibeke, om den helt specielle amfibiecampingvogn.  

Udsigten over Helnæs Bugt er utrolig smuk, også når solen er ved at gå ned.

Udsigten over Helnæs Bugt er utrolig smuk, også når solen er ved at gå ned.


Læs mere om Campingpatruljen på RejseAvisen.dk

Tamarit Parc Resort
Torre La Sal
Subaru
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt