Subaru

31.10.16

Af: Torsten Brix Fotograf: PR
Bogmærk eller del
 

Bo unikt og eksklusivt i hjertet af London

Når man flere gange har boet på samme hotel kan man, når man vender tilbage ofte begynde at finde små irriterende momenter eller mindre problemstillinger, som personalet ikke har fået løst. Sådan forholder det sig ikke med St. Martins Lane i London – faktisk tværtimod. Der er flere årsager til, at denne perle ikke gør dette, men derimod fortsætter med at imponere.

Klik for større billede


Tæt på Londons mange musicals

De 204 værelser har en speciel LED-belysning, som gør det meget afslappende at være i rummene og derudover serveres vanvittigt godt morgenmad, men hotellet største styrke er den helt specielle beliggende i hjertet af den pulserende storby. Inden for en håndfuld hundrede meter finder man London Eye, Trafalgar Square, Big Ben og mange andre af byens store turistattraktioner. Hotellet er placeret i en sidegade til Leicester Square, som er blevet verdenskendt for deres dagssalg af musical-billetter. Så der er masser af muligheder for at se London – lige rundt om hjørnet.

Selve bydelen handler meget om de stortopsatte musicals, hvilket også gør at området af fyldt med mange spisesteder til disse teatergæster. Inden for 100 meter af hotelletter kan man spise på det argentinske steakhouse – Angus – eller den italienske Prezzo. Desuden er der også flere af de klassiske engelske pubs, hvis ikke man ønsker at drikke hotellets signatur-drink ”Gin and Tonic”. Selvom den dygtige og hyggelige bartender har en favorit version af ”GT’eren” findes der mange forskellige muligheder i den hjemmelige bar på hotellet, hvor de også mestre mange gode alkoholfri drinks til børn.

Klik for større billede


Storbylivet lige udenfor døren

Storbylivet lige udenfor døren mærker man dog ikke noget til, når man gå igennem den store neogule svingdør, som er hotellet hovedindgang. Fronten på hotellet er ligesom resten meget velovervejet og fremstår med highteak farve i en minimalistisk stil. Dette kunne godt få stedet til at fremstå kold og klinisk, men sådan er det ikke – så langt fra endda.

Personalet gør at man oplever helt noget andet – især Mike i receptionsområdet er meget behjælpelig med at skaffe pladser til de gæster, der gerne vil ind til at velbesøgte – og føromtalte – restauranter og musicals. Derudover kender han alt til storbyen og han kommer med mange gode råd til os, som vi lapper i os – så samlet set er hotellet meget anbefalingsværdigt.

Se også...

Tv-klip: Anne-Vibeke Rejser - London, den levende storby

London er en af danskerenes foretrukne byer, når vi tager på storby ferie. I dette klip kigger vi nærmere på byens historie og den topmoderne bygning The Shard. Læs flere artikler og se tv-klip om ferie i England på RejseAvisen.dk

02-09-2013

Outwell
Primo Tours
Subaru
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt