Royal Caribbean

17.6.12

Af: Lasse Løndahl Henriksen
Bogmærk eller del
 

Eurocamp: Funny Family-Days med A Friend In London

Eurocamp lancerer det nye familiekoncept Funny Family-Days, der samler hele familien om spændende aktive oplevelser.

Eurocamps aktivitetsleder, Kramer, vil igen i år tage sig godt af alle familier under Funny Family-Days sammen med sit hold af danske guider

Eurocamps aktivitetsleder, Kramer, vil igen i år tage sig godt af alle familier under Funny Family-Days sammen med sit hold af danske guider


Oplevelser for hele familien

Igen i år slår Eurocamp dørerne op for uger med aktiviteter og oplevelser for alle i familien uanset alder og køn. Som tidligere år foregår arrangementet på camping resortet Ca’Savio ved Venedig i Italien.  I år foregår det i dagene fra den 23. juni til 14. juli 2012.

Som et nyt tiltag er der i år sat særlig fokus på teenagere, med forskellige specielle arrangementer, som kun denne aldersgruppe har adgang til. Der er danske guider hele vejen igennem.

Bandet A Friend In London glæder sig til at spille for gæsterne på pladsen.

Bandet A Friend In London glæder sig til at spille for gæsterne på pladsen.


A Friend In London klar på vandkamp

I dagene 2.- 4. juli kommer Grand prix-stjernerne A Friend In London forbi resortet og deltager i løjerne i forbindelse med Funny Family-Days. De glæder sig til at møde alle gæster, der holder ferie med på resortet og til at blive udfordret i bordtennis og volleyball, eller blive godt våde i en vandkamp.

- Vi gør jo meget ud af at lære vores fans at kende fordi vi bare egentlig synes at folk bør være mere åbne overfor hinanden, så hvorfor ikk tage på ferie med dem og lade dem lære os at kende lidt bedre, udtaler Tim Schou, forsanger i A Friend In London til RejseAvisen.dk
- Eurocamp var dem der fik vores backstreet boys turné til at gå op i en højere enhed - så det er et godt samarbejde der gavner begge parter, tilføjer Tim.

Så for teenageren, og selvfølgelig også resten af familien, er der god mulighed for at få en oplevelse ud over det sædvanlige, og opleve noget anderledes i sommerferien i år.

Hvis du vil tyvstarte ferien med A Friend In London, kan du se deres musikvideoer her

Se også...
Århus Charter
Suncharter
Outwell
Alan Rogers - Bella Italia
Alan Rogers - CaAlan Rogers - Barricata
Primo Tours
  Glemt kodeord?
RejseAvisen.dk
Seneste nyt