Royal Caribbean

4.1.12

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

FDM: De mest populære børnevenlige skidestinationer

Røde kinder, god motion og masser af sjove timer med hele familien. En vellykket skiferie med børn kræver gode rammer for familiens yngste Her kan du læse en række forslag til familievenlige skidestinationer i udlandet.

Skiferie i Norden, Østrig og Frankrig, er de mest populære blandt danske familier

Skiferie i Norden, Østrig og Frankrig, er de mest populære blandt danske familier


Børnevenlige restauranter, hyggelige hytter tæt på pisterne, attraktive priser på børneliftkort og pædagogiske skilærere er blot nogle af de faktorer, der kan bidrage til en perfekt skiferie med børn. Familieskiferien skal planlægges godt, så selv de yngste børn får en succesoplevelse med at stå på ski.

Den korte køretur til de svenske og norske fjelde er med til at gøre Norden til et meget attraktivt skiferiemål for danske børnefamilier. Men der er også mange andre fordele end afstanden ved at rejse nordpå. Skihjelm til børn følger f.eks. ofte med uden ekstra betaling, når man lejer ski, støvler og stave, og frokosten er ofte madpakke eller grillpølser, frem for de typisk dyre restauranter i bjergene sydpå.

Til børnefamilier der ønsker at holde skiferie i Norden, anbefales svenske Idre Fjäll, Orsa Grönklitt samt Lindvallen og Högfjället, der begge er en del af Sälen. Sälen er Europas største sammenhægende børneskiområde med bl.a. rullebånd til de mindste og sjove skumfigurer til træning af slalomkørsel.
I Norge anbefales Geilo og Beitostølen. Norge er et af Europas mest snesikre skilande og tilbyder skiløb for hele familien og masser af komfortable, hyggelige skihytter helt tæt på pisterne.

Stubai i Østrig en af Europas mest familievenlige skisportsdestinationer med bl.a. gode priser på børnenes liftkort og underholdning på gletsjeren for familiens yngste.
Sydeuropas mest børnevenlige skidestinationer er franske Val d'Isère og Tignes samt Les Trois Vallées og La Plagne - Les Arcs.

Læs mere her: www.fdm-travel.dk

Se også...
Swarowski
Small Danish Hotels
Outwell
Alan Rogers - Bella Italia
Suncharter