Royal Caribbean

1.7.17

Af: Pernille Lykke Hansen
Bogmærk eller del
 

Fem gode grunde til at holde campingferie i Sverige

Gad vide hvad det er, der gør Sverige til verdens bedste camping land? Her giver vi dig fem rigtig gode grunde!

Sverige er et skønt land at campere i

Sverige er et skønt land at campere i
Fotograf: Anna Hult


Verdens største legeplads!

Det er altid nemt for forældre at slappe af når de ved, at børnene har det sjovt og er i trygge hænder. Fra Region Skåne i syd til Lapland i nord forstår de svenske campingpladser, hvordan man hygger om og underholder de mindste i familien.

Ved de svenske campingpladser er medarbejderne altid klar til at hjælpe og lave sjove arrangementer: spil, skattejagt og krabbefiskeri er altid populært!

Verdens bedste service

Svenskerne er kendte for at levere service helt i top. Uanset hvor i landet du camperer, mødes du altid med brede smil, venlighed og hjælpsomhed. Ønsker du at nyde luksuriøse omgivelser udover god service – så skal du vide, at Sveriges campingpladser er "5-stjernede".

Sverige har en skøn natur

Sverige har en skøn natur
Fotograf: Rob Vanstone


Verdens reneste natur

Sverige består af 449.964 kvadratkilometer spændende land, der skal opleves! Fantastiske øgrupper og øer, store skove, majestætiske kanaler, søer og bjerge ligger altsammen inden for kort afstand af hinanden. Landet har et fremragende vejnet – camping er derfor en praktisk og vidunderlig fleksibel måde at opleve Sverige på.

Top moderne ferieform

Svenske campingpladser ligger helt i international topklasse, når det gælder miljø, faciliteter og komfort. Trådløst internet, restauranter, swimmingpools og supermarkeder kan du også få – eller ønsker du bare at nyde ren natur i smukke nationalparker? Mulighederne ved de svenske campingpladser er uendelige!

I Sverige mødes du altid med brede smil, venlighed og hjælpsomhed

I Sverige mødes du altid med brede smil, venlighed og hjælpsomhed
Fotograf: Anna Hult


Mere for pengene med Camping Key Europe

Kortet Camping Key Europe giver dig en overflod af rabatter. Kortet gør ind- og ud-checkning ved campingpladserne super-nemt, så du hurtigere kan komme videre mellem spændende nye steder.

Torre La Sal
Primo Tours
Tamarit Parc Resort
Campingferie 650,-
RejseAvisen.dk
Seneste nyt