3.7.11

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Wiotech
Bogmærk eller del
 

Ferie uden gener efter hvepse- og myggestik

Et nyt apparat fjerner kløe og hævelser ved insektstik og -bid. Helt uden kemikalier.

Biteaway er et lille kompakt apparat der sørger for at hævelser, kløe og svie ved f.eks. et myggestik, forsvinder meget hurtigt

Biteaway er et lille kompakt apparat der sørger for at hævelser, kløe og svie ved f.eks. et myggestik, forsvinder meget hurtigt


Ferietid er muligheden for afslapning, hygge og masser af tid i solen med familien. Men det er også muligheden for at blive et godt bytte for bl.a. hvepse og myggestik. Mange mennesker er godt trætte af ildelugtende cremer og kemikalieholdige sprays for at undgå bid og stik - og til dem er der nu et miljørigtigt alternativ, når skaden er sket.

Et lille nyt apparat kaldet "Biteaway" lanceres nu fra den danske grossist Wiotech ApS. Apparatet virker ved at opvarme stikkestedet i henholdsvis 3 eller 6 sekunder, hvorefter insektgiften neutraliseres. Derved undgås hævelser, kløe og svie ved f.eks. et myggestik, og generne forsvinder meget hurtigt.

Apparatet fås i to udgaver - Cobra modellen, udformet som en pen, og Maus modellen, som er et lille kompakt apparat. Begge er udført i en taskevenlig udgave. Skal familien på ferie, og er der chance for at blive udsat for stik, er "Biteaway" en hurtig og miljøvenlig løsning - lige til skjortelommen eller dametasken.

Fakta

Biteaway® er det eneste apparat på markedet, der er patenteret og har indbygget en termostat, så man sikrer en ensartet og korrekt temperatur (49 - 51º) og dermed undgår forbrændinger. Biteaway® er CE-mærket og godkendt som medicinsk hjælpemiddel efter EU's regler. Biteaway® koster 279 kr. inkl. moms. De vedlagte batterier holder til 3 - 400 behandlinger, hvorefter de kan udskiftes.

Læs mere på wiotech.dk

  Glemt kodeord?
RejseAvisen.dk
Seneste nyt