Dayz Resorts

28.5.13

Af: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Lasse Løndahl Henriksen
Bogmærk eller del
 

PRESSE: Anne-Vibeke kører alle etaper af årets Tour de France

Tour de France er verdens hårdeste cykelløb og kræver årevis af træning før en mulig gennemførelse kan komme på tale. Den erfarne camping- og rejsejournalist Anne-Vibeke Isaksen, der er kendt for tv-serien ”Anne-Vibeke Rejser”, har kørt med campingvogn i næsten 20 år og skal nu forsøge at gennemføre alle etaper med en Cabby campingvogn på krogen.

Chefredaktør Anne-Vibeke Isaksen , er kørt mod Frankrig, for at køre årets Tour de France med en Cabby campingvogn, og en Toyota Rav 4

Chefredaktør Anne-Vibeke Isaksen , er kørt mod Frankrig, for at køre årets Tour de France med en Cabby campingvogn, og en Toyota Rav 4


- I 2003 fejrede Tour de France 100 års jubilæum og her kørte jeg alle etaper med bil og campingvogn. I år køres Tour de France nr. 100 (der har været ti års pause pga. verdenskrige), så jeg synes det skulle prøves en gang til, for det er en fantastisk rejse gennem Frankrig, siger Anne-Vibeke Isaksen, der også er redaktør på www.CampingDanmark.dk.

Årets Tour de France, der begynder på Korsika, består af 21 etaper, der til sammen er 3.379 km. Hertil kommer rejse til og fra Frankrig samt de to store strækninger, hvor Tour de France rytterne flyver. Så i alt bliver der tale om ca. 10.000 km med bil og campingvogn.

- Jeg har sammensat et stærkt og solidt vogntog i form af en Toyota Rav 4 og en Cabby campingvogn, der går for at være blandt markedet bedste i både køreegenskaber og kvalitet. Jeg skal som den første også teste et helt nyt forbrændingstoilet Cabby Loo, som denne campingvogn er bygget med. Af telt og udstyr har jeg blandt andet pakket et let rejsetelt fra Isabella, for at der ikke kommer for meget vægt i vogntoget, fortæller Anne-Vibeke, der har camperet i over 80 lande og 30 amerikanske stater.

Anne-Vibeke Isaksens Tour de France køres i hele juni måned, fordi der også filmes tre tv programmer til dk4. Disse programmer har premiere 1.7. 2013 kl. 21.00, når Tour de France feberen raser i Danmark. I hele juli vil man ligeledes kunne følge rejsen dag for dag på www.CampingDanmark.dk.

- Jeg glæder mig mest til bjergetaperne, hvor bil og campingvogn virkelig skal testes til det yderste, men både Korsika og Paris er også højdepunkter på turen. I det hele taget er Frankrig jo bare et ubeskriveligt rejseland, hvor jeg kan bruge den gode mad og vin til at styrke mig på, smiler en forventningsfuld Anne-Vibeke Isaksen, der netop har sat næsen mod Korsika, hvor årets Tour de France begynder.

Se også...

Tv-klip: Anne-Vibeke Rejser - Tour de France - program 1, Bonifacio

Anne-Vibeke kører alle etaper af Tour de France 2013, i bil og med campingvogn på krogen. Nu er turen nået til Bonifacio på Korsikas sydspids. Læs artikler og se tv-klip om ferie i Frankrig på RejseAvisen.dk

07-07-2014

Subaru
Campingferie 650,-
Tamarit Parc Resort
Outwell
RejseAvisen.dk
Seneste nyt