Royal Caribbean

1.1.16

Af: Rasmus Schønning Fotograf: RejseAvisen.dk
Bogmærk eller del
 

Cykelferie i franske Ardennerne er for alle

Massivet der har givet navn til hele departementet, Ardennerne, blev førhen sammenlignet med Alperne. Tiden har udhulet og slidt disse bjerge, der i dag kulminerer ved 500 meter, og hvor der vokser egetræer, ask og birk. Underskoven af mos og bregner åbner sig mod lysninger. Med udsigt over Meuse-floden dykker massivet i floden med et væld af klipper. På hver én tur, ved hvert ét sving åbner et nyt landskab sig. Ardennerne er tilgængelig for alle.

Hvil...

Hvil...


les Ardennes à vélo

Med udviklingen af cykelruter og grønne ruter i Champagne-Ardenne, er der kommet et kvalitetsmærke for at forbedre modtagelsen af cyklister.
To kvalitetsmærker er blevet valgt: « La Champagne à vélo » og « Les Ardennes à vélo ». De bruges som udgangspunkt for al kommunikation om de grønne ruter, men også hele udbuddet af ruter og dertil hørende services (indkvartering, udlejere, etc.).
Fra et geografisk synspunkt strækker «la Champagne à vélo» sig over departementer Aube, Marne og Haute-Marne, «les Ardennes à vélo» strækker sig over departementet Ardennes.
Den grønne rute Trans-Ardennes og Ardennes-kanalen udgør en del af Ardennes à Vélo.
Mærkningen er et initiativ fra departementet støttet og bakket op af regionen.
Udbyderne (indkvartering eller cykeludlejning) indvilliger i at opfylde visse kriterier (obligatoriske og frivillige) hvad angår modtagelse af cykelturister.

Miniput-lad-cykel

Miniput-lad-cykel


Den grønne rute «Trans-Ardennes» på cykel

Dette ophold på cykel i Ardennerne fører dig ad den grønne rute Trans-Ardennes langs Meuse-floden. Du følger Meuse-dalen fra Givet over Haybes og Monthermé, hvor du oplever storslåede legender og landskaber. Opholdet slutter i Charleville-Mézières, Rimbaud’s fødeby, hvor du bør opleve den smukke Place Ducale fra det 17. Århundrede

Subaru
Torre La Sal
Campingferie 650,-
Tamarit Parc Resort
Primo Tours
RejseAvisen.dk
Seneste nyt